8.3
6.8
6.8

KeukenItaliaans, Vegetarisch, Vis, Regionaal, Wijnbar, Biologisch, Koken aan tafel, Dessert & Raw Food

jvdvlugt jvdvlugt 1 februari 2012

Wat een heerlijke avond ...! We kwamen voor opening al binnen (vrieskoud buiten) en werden niet weggekeken. Nog voor opening, kregen we een drankje aangeboden. En natuurlijk was er buiten de kaart het verrassingsmenu. Wat een top! Van alles een meer-dan-halve portie; zo hoort het. En met uitstekende wijnen erbij, en niet kinderachtig over het bijschenken. De bediening is sowieso vriendelijk (geachte zeur-klanten; bedenk: wie goed doet, ...) en vakkundig, telkens bereid tot extra uitleg, toelichting en anecdote.
Wow!

piceye piceye 13 oktober 2011

Als je bij een wijnarrangement tussen de gerechten zo lang moet wachten dat je bijna van de dorst omvalt kan je het eten niet meer goed beoordelen... Ongeinteresseerde bediening, warrig wijnverhaal. Wil het best nog eens proberen maar dan gewoon van de kaart en we zoeken zelf de wijn er wel bij.

loesF loesF 8 oktober 2011

Een avondvullend menu met een wijnarrangement. Er werd royaal truffel geraspt (alsof het Parmezaan was) op de verse pasta, dat was heel erg lekker. De lamskarbonade was gewoon goed. Zo'n gangenmaaltijd, daar neem je de tijd voor maar deze trage bediening, dat hoeft nu ook weer niet. Het werd op het eind een klein gevecht tegen de slaap.

zo5 zo5 21 september 2011

Ik kom regelmatig bij Quattro Gatti en ben nog nooit teleurgesteld. Het is inderdaad niet een adres waar je snel een hapje komt eten, maar als je de tijd neemt heb je hier een heerlijke avond. Chef Milos maakt eten van een constante goede kwaliteit met genereuze porties, soms zelfs te genereus (omdat het zo lekker is ik toch alles op). De bediending is geheel in handen van de leuke en eigenzinnige Christiana, die ook nog veel verstand heeft van wijn. En de stoelen zijn heel comfortabel, dus het is geen probleem om hier lang te zitten.

rielex rielex 14 juli 2011

Een van ons kreeg een visgercht, waarvan de vis niet gaar was. De vis werd nogmaals in de pan gedaan en vervolgens geserveerd zonder enige verontschuldiging van de kok of de bediening. Omdat je de avond niet wil laten verpesten voor de andere gasten, zeg je er maar weinig van. Maar dit is me nog nooit in enig restaurant overkomen.

Geef zelf je mening over Quattro Gatti

MaandagGesloten
Dinsdagvan 18:00 tot 22:00 Geen lunch
Woensdagvan 18:00 tot 22:00 Geen lunch
Donderdagvan 18:00 tot 22:00 Geen lunch
Vrijdagvan 18:00 tot 22:00 Geen lunch
Zaterdagvan 18:00 tot 22:00 Geen lunch
ZondagGesloten

Meld dit restaurant als gesloten