Perfect Eten. Ga hier 1 keer per jaar eten. Dit is zeker geen eetcafe. Maar een volwaardig restaurant. De kok/eigenaar is bijzonder kundig en stelt dagelijks een mooi menu samen.
Afgelopen weekend gelogeerd en gedineerd in SamSam. Zeer aan te raden. Erg lekker gegeten (met een niet te versmaden chardonnay erbij). Zeer gastvrij echtpaar. Je kunt je menu samenstellen uit vijf verschillende gerechten die allemaal iets bijzonders hebben. Niets voor mensen die houden van biefstuk & frites. Wel voor mensen die houden van culi verrassingen.
Ontzettend goede sfeer, je voelt je er meteen thuis.
Chefkok Gert maakt aparte heerlijke combinaties. Vooral het apparatief met vlierbessenbloesem-siroop en de amuse met daslook waren erg lekker. Veel dingen uit eigen tuin, zelf geplukt in de omgeving of biologisch geteeld, dus wat dit betreft ook echt een aanrader.
Heel goed gegeten en prima verzorging door personeel!
Prima prijs-kwaliteitverhouding. Mooi/gezellig interieur. Je hoeft nu inderdaad niet meer naar Maastricht om goed te gaan eten! Chefkok Gert (geloof ik) maakt aparte combinaties en besteed duidelijk veel tijd aan zijn menu's. Aperatiefje van mousserende witte wijn met vlierbesbloesem-siroop was heerlijk!
Kleine kanttekening: houten stoelen (met kussen) zorgen na een aantal uren toch voor een houten kont.
Persoonlijk ben ik geen liefhebber van exclusieve zaken als lever en kalfswang, dit beperkt wat mij betreft de keuze in het (kerst)menu. Vandaar dat ik het geen optie vind voor de kerst, jammer!
Onlangs gegeten met z\'n vieren.
Hoewel ze net zijn begonnen zijn ze heel aardig op weg! Het menu is erg beperkt maar ontzettend goed en voortreffelijk. Mooie wijnkaart. Je hoeft dus niet meer naar Maastricht om goed te kunnen eten. Ik hoop dat het een blijvertje is.