KeukenAmerikaans
Openingstijden08.30-18.00, za vanaf 09.00, zo vanaf 10.00

Whitney-eet Whitney-eet 18 december 2011

Dit lunchzaakje is een verademing tussen alle grote dure koffieketens die inmiddels op elke straathoek zitten. Op een leuke locatie vlakbij de waterloopleinmarkt, met prima koffie voor een normale prijs. Ook de bagels zijn goed belegd en het stukje taart toe smaakt ook goed. De meiden in de bediening zijn vriendelijk en klantgericht, je staat nooit lang te wachten.

Hanna31 Hanna31 26 oktober 2011

Een van de gezelligste cafétjes in Amsterdam. Hieronder lees ik dat ze houdbare melk gebruiken, maar dat hebben ze al lang niet meer. De melk is nu lekker vers en de koffie overheerlijk. Ook een van de weinige plaatsen in Amsterdam waar de koffie nog betaalbaar is. Is en blijft één van mijn favorieten

Barbara81 Barbara81 31 juli 2010

Bediening leuk, koffie een teleurstelling (zurig, gesteriliseerde melk), bananabread lekker!

vidladiges vidladiges 30 juni 2010

Hele goede bagels voor een redelijke prijs. Ook de taart en andere zoetigheden zijn erg lekker!

sanne2 sanne2 21 juli 2009

Eigenlijk kan ik hier heel kort over zijn: ze hebben gewoon ECHT de beste koffie van heel Amsterdam. Zonder overdrijven. Ja, nog beter dan die superbekende koffie-keten waar half Nederland zijn koffie haalt.
De bagels zijn overheerlijk: rijk belegd met verse ingredienten. De meisjes (er werken volgens mij alleen maar meisjes) zijn altijd vriendelijk, snel en nooit arrogant zoals je dat akelig vaak tegenkomt tegenwoordig.
Enige minpuntjes: erg jammer dat ze niet aan tafel serveren. Daarnaast is het in de winter erg warm binnen en in de zomer ontzettend druk. Maar dat laatste lijkt mij alleen maar een goed teken.

Geef zelf je mening over Bagels Tony's NY City