| Activiteiten | Restaurant, Traiteur/delicatessen, Bezorgen, Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Een avondje uit, Theater de Wildeman, inclusief een theatermenu in De Gouden Leeuw in Montfoort. 3-gangen-menu voor 30,00 euro p.p., en dat was de prijs helemaal waard. Heerlijk gegeten (vlees/vis) en prima wijn gedronken tegen een normale/redelijke prijs. Het kan dus wel !
Gegeten op: 20 oktober 2012.Het restaurant heeft een mooie tuin, je kunt er heerlijk en prettig zitten. Helaas werd de tuin wel als rookplek gebruikt. Tegen staande en rokende mensen aankijken doet afbreuk aan deze plek. De bediening ervaarden wij als vriendelijk. Teleurstellend was echter de Wok van de ossenhaas: groente en vlees teveel aangeschroeid, het gerecht had een verbrande smaak. Wij maakten hier melding van maar de reactie stelde ons toch wat teleur.
Gegeten op: 9 augustus 2012.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Donderdag een dagje met het Rode Kruis weggeweest en in De Gouden Leeuw geluncht. Het eten was heerlijk en de bediening heel erg vriendelijk. Echt een aanrader.
In het kader van de 'Restaurant week' hadden mijn vrouw en ik dit restaurant uitgezocht. We hadden ons ingesteld op een 3 gangen menu met kleine hoeveelheden omdat dit 3-gangen menu maar €25,- kost. Niets van dat, de porties waren gigantisch en van zeer goede kwaliteit, we hebben gesmuld. Ook over de bediening niets dan lof, attent,vriendelijk en niet opdringend. Er wordt in de recensies nogal eens geklaagd over een oubolig interieur maar mijn vrouw en ik zijn het daar niet mee eens, het geheel past bij de Gouden Leeuw. Neem alleen maar de stoelen waarin een leeuwekop gebeiteld is. Wij hebben daar 2 1/2 uur gezeten en de tijd vloog voorbij, kortom een geslaagd avondje uit.
Goed eten, persoonlijke aandacht, erg ruim opgezet. Ouderwets chique inrichtig
Schrijf zelf een recensie over De Gouden Leeuw
Schrijf hieronder je recensie over De Gouden Leeuw. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag | 11:00 - 18:00 |