| Keuken | Frans & Internationaal |
| Minimum menuprijs | €22.50 |
| Openingstijden | 12.00-21.00 vr-za, 10.00 zo, ma-do op afspraak Meld dit restaurant als niet meer open » |
moonzaiek 28 oktober 2009 | |
Helaas een enorme teleurstelling. Al lang naar uitgekeken om dit eens te proberen maar toen we er op woensdagavond wilden gaan eten (volgens de van tevoren gecheckte website geopend voor diner) werd het restaurant om 18u terwijl we de trap op kwamen voor onze neus gesloten! Wegens gebrek aan klanten, dat wij er waren bracht daar geen verandering in. Als dit om een uur of 19u gebeurt kan ik dat begrijpen, maar om het al voor etenstijd te doen vind ik erg typisch voor een restaurant; Zo ontneem je mensen alle mogelijkheden. De clientele zal daar ook niet groter van worden. Erg jammer en na deze ongastvrijheid en klantonvriendelijkheid was dit voor ons de laatste keer. De kok die ons te woord stond was zo ongeinteresseerd dat hij er geen blijk van gaf liefde voor zijn vak te hebben. Ik kan me niet voorstellen dat dat een positieve invloed op het eten heeft. Ligging van restaurant is erg mooi, naast mooi natuurgebied. Was leuk geweest na een verfrissende wandeling. |
Proever53883 20 november 2006 | |
Leuk en gezellig resaurant, je wordt er vriendelijken gastvrij ontvangen. Paula en Pieter gefeliciteerd met jullie maitre Sabreur. |
Geef zelf je mening over De Vughtse Heide