KeukenHollands
Openingstijden10.00-19.30

Vleesje Vleesje 2 april 2012

Wij gaan bij voorstellingen in Ahoy meestal naar Chaps Elysees. En tot nu toe naar alle tevredenheid. Zorg er voor dat je ruim op tijd aanwezig bent. Bij voorstelling van 20.00 gewoon om 17.45/18.00 binnen zijn. Personeel is vaak jong en doet zijn best. Het valt mij
wel iedere keer op dat zodra het druk wordt ook de bediening rommeliger wordt. Blijkbaar heeft niemand een vaste wijk. De kreeftensoep was prima. Mijn vrouw had capachio . ook goed. De sate is prima te doen en dat geldt ook voor biefstuk. Geen extra bedrag berrekend voor mayonaise bij friet. Hulde! Toetje vruchten van mijn vrouw was goed. Ik had de chocolade combinatie . Maar dat was meer slagroom, viel tegen.
Maar totaal plaatje is prima. Redelijke prijzen ook.

Joulou Joulou 27 juli 2011

Gisteren gegeten bij Champs Elysées voordat wij naar het concert van Prince in Ahoy zouden gaan dat om 20.00 begon.
We hadden gereserveerd en om 10 over half 7 onze bestelling gedaan eigenlijk met vooraf soep, maar die hebben we maar gecancelled omdat het ontzettend lang duurde. Okee het was erg druk in de zaak, maar men profileert zichzelf als restaurant dat dit zou moeten aankunnen zeker met een "Ahoy menu" op de kaart. Toen eindelijk om 10 over half 8 ons hoofgerecht arriveerde en ik ook nog een kip in plaats van varkenshaas-saté kreeg voorgeschoteld, was onze teleurstelling compleet. Na aangegeven te hebben dat het kip-saté was, stond er toch varkenshaas-saté op de bon. Wij besloten toen (het was inmiddels al 20.00 uur) om een reductie te nemen op het bedrag en zijn boos vertrokken.

Azijntje Azijntje 24 mei 2011

Het personeel was snel en behulpzaam, het eten was... Tsjah... Kennelijk past friet bij alles (maar is het concept van mayonaise bij friet onbekend) en kun je een kip/kerrie cocktail losjes baseren op een pêche melba - compleet tot aan de temperatuur zo'n beetje. Handig gelegen t.o.v. van Ahoy maar ik ben er klaar mee.

Joanne1973 Joanne1973 20 november 2010

Aangezien we nog iets wilden eten voordat we naar een concert in Ahoy gingen, zijn we hier gaan eten. Toen we naar het restuarant liepen via het troosteloze Zuidplein, roken we een doordringende chloorlucht, afkomstig van het ernaast gelegen zwembad. Binnen viel de lucht niet meer zo op (of misschien waren we er inmiddels aan gewend?). Het was druk en vol want blijkbaar waren er meer mensen op hetzelfde idee gekomen. We waren blij dat we gereserveerd hadden en konden vrijwel meteen aan tafel. De bediening is erg snel maar niet helemaal goed op de hoogte van de kaart. De uitleg over de vegetarische variant kwam neer op: 'ja, euh aardappel enne... iets van omelet of zo. Maar wel lekker'. We besloten dus voor de biefstuk met pepersaus en de kipfilet in ketjap te gaan. Het is duidelijk dat men hier gewend is om in zeer korte tijd veel mensen te bedienen. In no time hadden we ons eten op tafel staan. Eerlijk is eerlijk: het was best goed. Niet bijzonder maar dat hoef je hier ook niet te verwachten. Het vlees smaakte goed, de patat was knapperig en niet vet en de bijgeleverde salade was voldoende. Een minpuntje was de rode lipstick van de vorige klant op het glas rode wijn. Ook het wachten op de mayonaise duurde vrij lang. Als nagerecht hebben we alleen koffie genomen. We rekenden 55 euro af, wat niet echt goedkoop is voor een snelle hap (we stonden binnen 5 kwartier weer buiten) maar ook niet slecht. Dit is geen restaurant waar je uitgebreid gezellig gaat eten maar voor even snel iets eten voordat je gaat winkelen of naar een concert gaat, is het goed te doen.

LZ1974 LZ1974 21 maart 2010

Champs Elysees, de naam doet duur aan en veel mensen kennen het prachtige del van Parijs en dan kom je hier binnen en ben je dat beeld ineens compleet kwijt zodra de chloorlucht van het zwembad je luchtwegen binnendringt.
Wat een verschrikking is dat alsof je aan de rand van het bad zit te eten en echt waar niets smaakt lekker met die lucht in je neus.
Kwaliteit eten was echt naadje, taai, droog etc.
De toilet is ook een verschrikking met die trap in een soort etalage???
Voor de mensen die het niet kennen, dit is het gebouw van het sportfondse bad waar een eetgelegenheid in is gemaakt en ook al zie je het bad niet je ruikt hem zeer goed.
Ach als je een pilsje wilt drinken in dit verouderde pand omdat het dichtbij is prima als je oud badmeester bent ivm fijne chloor herinneringen maar verder niet doen.

Geef zelf je mening over Champs Elysées