6.7
7.2

1 2 ouder »

leonne leonne 15 februari 2012

Omdat het er gezellig uitzag (leuk licht, mensen, kaarsen) namen we de gok en gingen hier eten.
Helemaal goed! Vlotte bediening, vriendelijk. Kaart is redelijk uitgebreid; we namen een 3-gangen menu waarbij we uit ALLES van de kaart konden kiezen! Zelfs de porties waren niet kleiner gemaakt zoals je weleens ziet als je menuutje neemt.
Carpaccio prima, zeer malse flinke biefstuk, verse friet, heerlijke sla...geweldig!
Een creme brulee om wakker van te liggen, een chocoladetaartje om alle vingers af te likken.
En dat voor 25 Euro per persoon!
Gezellige muziek, misschien iets te hard, gezellig vol....het is jammer dat we niet in Amsterdam wonen!

MaikeJ MaikeJ 13 juni 2011

Hier hoef je niet te komen voor het eten, dit mag zich geen restaurant noemen, een cafe waar je te veel betaald en te lang moet wachten op je te niet lekkere eten...1 keer geprobeerd, maar niet meer voor mij......en de mensen waar ik mee was.

Lianne Lianne 16 mei 2011

Afgelopen Donderdag hier heerlijk in het zonnetje op het terras gaan zitten. Vriendelijke en oplettende bediening, goede kaart. Uiteindelijk voor de panini met chorizo en brie gekozen, deze was gewoon goed ( kan ook niet veel aan mis gaan ). Doordat de bediening zo oplettend is krijg je een gastvrij gevoel.

nona24 nona24 10 mei 2011

Gisteren waren we met 4 mensen in Amsterdam. We vonden het nog erg gezellig en toen gingen we ergens eten. Na even op zoek te zijn geweest naar een restaurant, vonden we "het paardje".

In het begin was het nog erg goed, we gingen zitten en er werd meteen gevraagd of we iets te drinken wilden. Dat kwamen ze ook snel brengen. Maar toen vroegen we een tijdje later om de kaart, maar die kwam niet.. We hebben het nog wel 2x gevraagd maar ja, geen kaart. Dus toen moest iemand van ons naar de bediening toe lopen om de kaart te vragen! Nou, eindelijk we hadden de kaart. Het meisje die het kwam brengen vertelde er ook nog bij dat er als dagmenu spareribs was, 2 van ons namen die spareribs, 1 een hamburger en een ander een bord patat.
Na héél erg lang wachten kwam het er dan aan, maar het was het verkeerde eten! Dus dat zeiden wij ook. Ze brachten het met z'n tweeën. Toen zei die ene jongen meteen; wie moet dit gaan betalen?! Gewoon waar de klant bij was! Even later kwam er een jongen even zeggen dat er een "miscommunicatie" was tussen de bediening en de keuken, het bord dat buiten stond met "spareribs" was nog van Zaterdag! Terwijl het die dag maandag was! Nou toen vroeg hij dus of we iets anders wilden bestellen en toen hadden we dat gedaan. Nou en toen kwam het naar een tijdje.. Het eten was gelukkig nog wel lekker.
Toen 2 mensen(van ons) even naar de wc gingen moest er dus eentje wachten. Die hoorde in de "bar" de bediening tegen elkaar praten. Ze zeiden; ' had jij nou nog een bestelling?' Ik weet het niet.. ' 'was dat nou die koffie verkeerd?' 'vast wel..'

Wij zijn dus niet tevreden over "het paardje" in de pijp..

Nowie Nowie 10 mei 2010

Paardje is in korte tijd de beste tent van de Pijp geworden. Dat is duidelijk en weet iedereen.Eten is meer dan goed begrijp dus niet de slechte reactie van andere over de kwaliteit van het eten.In het paardje kan je met je moeder vader zus broer vriend of vriedin oom of tante komen iedereen is hier welkom, het Paardje is echt voor iedereen!
Ik kom zeker snel weer terug!

amsterdam1979 amsterdam1979 20 maart 2010

Niet doen op vrijdagavond! Wij kwamen hier omdat we even moesten wachten op vrienden en vast wat wilden drinken. Aan de bar is prima, aan je tafel minder. Veel te druk om rustig te kunnen eten, je kunt elkaar niet verstaan en de kroeggangers zitten zowat op je bord. Eten is simpel en prijs is echt te hoog voor wat je krijgt.

patjeram patjeram 24 januari 2010

Wij hebben hier een tijdje geleden gegeten en ik heb er ook 2 keer op het terras gezeten om wat te drinken. We hebben ons zelf voorgenomen om hier nooit meer te komen. Het oude Paardje dat hier eerst zat was veel beter.
De bediening vergeet je regelmatig, het eten is ook niet echt bijzonder en ik voelde me als klant niet gewaardeerd. De aandacht ging vooral uit naar de leuke dames. Jammer want het is een toplocatie.

noah noah 2 januari 2009

Begrijp echt niets van onderstaande en ook niet van Iens samenvattende mening. Altijd sfeer, eten is van prima kwaliteit voor een eerlijke prijs, ik wil zelfs zeggen goedkoop. Het is nu eenmaal zo dat populaire kroegen en restaurants druk zijn echter het eten is altijd snel en de bediening superaardig. Ne , ik deel de meningen echt niet van de mensen hier op de site en die hebben ook alleen maar met het randgebeuren te maken. Aan de drukte te zien ben ik niet de enige.

jbronck jbronck 18 augustus 2008

Aantal weken geleden ben ik hier gaan lunchen met wat vriendinnen. Wat een slechte bediening....vooral die bedrijfsleider. Toen wij de bestelling opgaven had hij meer oog voor andere blonde dames die het terras opkwamen dan voor ons. Met als gevolg dat onze bestelling niet goed was doorgekomen. We kregen 3 broodjes, terwijl we toch met z'n vieren komen eten?!? We konden nog een broodje bijbestellen met veel pijn en moeite. Daar hebben we 20 min op moeten wachten. Toen bleek er ook restjes vlees op dit broodje te zitten. En van mijn vriendinnen eet geen vlees , dus voor haar heel vervelend. Toen we hier wat van zeiden, vonden ze dat we niet moesten zeuren??? Tip voor het paardje...geef je klanten altijd gelijk..dat heet gastvrijgheid..en zeg op zijn minst sorry! Broodjes waren verder ook niet echt bijzonder, ken leukere tentjes in de pijp!

Proever78715 Proever78715 25 juli 2008

Eten zoals zoveel zaken in de buurt serveren. Geen bijzondere kwaliteit en op prijs willen ze bij Het Paarje ook niet concureren. Dit compenseren ze met een zeer goede locatie bij terrasweer. Personeel (incliesief eigenaar (of uitbater)) is slecht en bijzonder arrogant. Het is ons nu voor de tweede keer overkomen dat we uitgebreid op het terras hebben zitten borrelen, met veel snacks en zelfs drie flessen champagne voor vier personen maar dat toch weggestuurd werden (en dus niet konden blijven eten!) omdat de tafel waaraan we zaten gereserveerd was. Eerste keer werdt ons een alternatief aangeboden door aan de bar te wachten tot er een tafel vrij kwam. (hier hebben we geen gebruik van gemaakt omdat we vrij verbouwereerd waren) en de tweede keer werdt niet eens een alternatief aangeboden. Het personeel vond dit de normaalste gang van zaken (dit was de keer met drie flessen champagne op vier personen) en de eigenaar (die we alleen telefonisch gesproken hebben) ook.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over 't Paardje