Hier hoef je niet te komen voor het eten, dit mag zich geen restaurant noemen, een cafe waar je te veel betaald en te lang moet wachten op je te niet lekkere eten...1 keer geprobeerd, maar niet meer voor mij......en de mensen waar ik mee was.
Afgelopen Donderdag hier heerlijk in het zonnetje op het terras gaan zitten. Vriendelijke en oplettende bediening, goede kaart. Uiteindelijk voor de panini met chorizo en brie gekozen, deze was gewoon goed ( kan ook niet veel aan mis gaan ). Doordat de bediening zo oplettend is krijg je een gastvrij gevoel.
Gisteren waren we met 4 mensen in Amsterdam. We vonden het nog erg gezellig en toen gingen we ergens eten. Na even op zoek te zijn geweest naar een restaurant, vonden we "het paardje".
In het begin was het nog erg goed, we gingen zitten en er werd meteen gevraagd of we iets te drinken wilden. Dat kwamen ze ook snel brengen. Maar toen vroegen we een tijdje later om de kaart, maar die kwam niet.. We hebben het nog wel 2x gevraagd maar ja, geen kaart. Dus toen moest iemand van ons naar de bediening toe lopen om de kaart te vragen! Nou, eindelijk we hadden de kaart. Het meisje die het kwam brengen vertelde er ook nog bij dat er als dagmenu spareribs was, 2 van ons namen die spareribs, 1 een hamburger en een ander een bord patat.
Na héél erg lang wachten kwam het er dan aan, maar het was het verkeerde eten! Dus dat zeiden wij ook. Ze brachten het met z'n tweeën. Toen zei die ene jongen meteen; wie moet dit gaan betalen?! Gewoon waar de klant bij was! Even later kwam er een jongen even zeggen dat er een "miscommunicatie" was tussen de bediening en de keuken, het bord dat buiten stond met "spareribs" was nog van Zaterdag! Terwijl het die dag maandag was! Nou toen vroeg hij dus of we iets anders wilden bestellen en toen hadden we dat gedaan. Nou en toen kwam het naar een tijdje.. Het eten was gelukkig nog wel lekker.
Toen 2 mensen(van ons) even naar de wc gingen moest er dus eentje wachten. Die hoorde in de "bar" de bediening tegen elkaar praten. Ze zeiden; ' had jij nou nog een bestelling?' Ik weet het niet.. ' 'was dat nou die koffie verkeerd?' 'vast wel..'
Wij zijn dus niet tevreden over "het paardje" in de pijp..
Paardje is in korte tijd de beste tent van de Pijp geworden. Dat is duidelijk en weet iedereen.Eten is meer dan goed begrijp dus niet de slechte reactie van andere over de kwaliteit van het eten.In het paardje kan je met je moeder vader zus broer vriend of vriedin oom of tante komen iedereen is hier welkom, het Paardje is echt voor iedereen!
Ik kom zeker snel weer terug!
Niet doen op vrijdagavond! Wij kwamen hier omdat we even moesten wachten op vrienden en vast wat wilden drinken. Aan de bar is prima, aan je tafel minder. Veel te druk om rustig te kunnen eten, je kunt elkaar niet verstaan en de kroeggangers zitten zowat op je bord. Eten is simpel en prijs is echt te hoog voor wat je krijgt.