Geweest met mijn Schoonfamilie. Ik wil niet zeggen dat het eten slecht is. De smaken waren wel goed. Maar het is allemaal wel vrij scherp, en als je daar niet tegen kunt, is dat wel lastig. Verder was het personeel vriendelijk. En de entourage vond ik geweldig. Ik heb super veel gedanst daar.
Leuk nieuw concept! Als je dorst hebt ga jezelf je drinken tappen en als je honger hebt ga je eerst soep, salade, stokbrood eten en daarna natuurlijk de heeeeerlijke gekruide stukjes vlees eten. Zoals Rund ,worst, kippesto,lamskoteletjes, ananas met kaneel. oftewel SUPER!!!!
Een schoon, groot en leuk restaurant (die nog maar een aantal maanden open is) waarbij de om ze zoveel tijd langs lopen met een grote spies vlees (elke keer een ander soort vlees, of warme ananas met kaneel en suiker e.d.). Heb je je kaartje op groen, dan krijg je een stuk vlees, heb je hem op rood, dan slaan ze je over. In het begin even raar, maar heel handig :)
Volgens mij is het vlees lekkerder als het druk is in de tent, ben er 1x geweest toen het rustig was en voor m\'n gevoel smaakte het toen minder.
Al met al lekker en onbeperkt eten en drinken (fris, jus, bier, wijn, etc) voor 30 euro/pp.
Zondag familiedag, zaterdag meende ik met livemuziek.