Medio december gegeten bij Candi. Het was er rustig. Mooi interieur, vlotte bediening, prima gegeten. Goede service. De sate kambing die werd beloofd bij de rijsttafel bleek lams-sate. Dit werd direct en kosteloos hersteld.
Op 4 september hebben we hier een indonesische rijsttafel gegeten. Zag er mooi uit, goede combinatie tussen warme en koude gerechten. Het was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Goede bediening, zeer alert.
Op 20 juli 2011hier voor de eerste keer gegeten met 2 vrienden.
Als liefhebbers van het Indische eten hebben we voor deze zaak gekozen.
De bestelde rijsttafel was lekker en gevarieerd. De 'gele' rijst werd origineel opgediend in de vorm van een soort pyramide. De bediening voelde de sfeer en onze grappen goed aan en er is ook sprake van een juiste prijs-kwaliteit-kwantiteit verhouding.
Samenvattend voor herhaling vatbaar een leuk avondje in dit 'hippe' restaurant.
Gisteren voor de achtste keer gegeten in dit gastvrije restaurant met attente en vriendelijke bediening. Wederom voor de periodiek wisselende rijsttafel gekozen. Dit keer kennis gemaakt met de pittige keuken van Celebes. Gekozen voor de saté kambing (zeer mals en overheerlijk) en één der groente gerechten laten vervangen door de gado-gado (want ook altijd lekker). Al de vleessoorten waren mals en apart van smaak evenals de groenten. We hebben weer heerlijk gegeten.
Mooi ingerichte zaak. Mikken duidelijk door inrichting en presentatie (gevouwen servetten en een amuse) op ‘het hogere segment’. Prijsniveau: navenant. Bijbehorende kwaliteit en sfeer van de ontvangst en bediening? Nee, plichtmatig.
Niveau keuken voor kenners zeer teleurstellend: een ‘vaag’ smakend soepje voor € 7,50 (16,50 gulden!) uit de magnetron. ‘Terong/telor belado’ a la carte voor € 18,95: 2 gefrituurde eieren en slechts 4 dunne plakjes aubergine (ook uit de frituur) met een schep olierijke sambal (die elke vorm van geurigheid miste) er bovenop. Sajoer lodeh met kapot gekookte groenten, waterig smakende rijst met een mondgevoel en smaak (not!) van Lassie Toverrijst. Bakjes met tempé goreng, kentang (frietsticks) en seroendeng ‘uit een zakje’ van een niet al te beste fabrikant… Lekkere huiswijn, redelijke saté en ‘presentatie’ konden het gebrek aan ‘Indonesische kookkunst en (smaak-)kwaliteit’ niet compenseren. Een 8,7? Mijn mening: een magere 6!