Werkelijk overheerlijke pannenkoeken met een heerlijk knapperig randje. Dit pannenkoekenrestaurant serveert naast pannenkoeken ook andere gerechten. Het restaurant is erg netjes, en smaakvol ingericht (niet zoals een typisch pannenkoekenhuis) en de bediening is altijd zeer vriendelijk. Een aanrader voor de echte pannenkoekenliefhebber.
Gister wezen eten met man en kind, wat een slechte eerste en ( meteen ook) laatste ervaring met dit restaurant.
Service was ronduit triest, alleen bij de bestelling van het diner werd er gevraagd wat we wilden drinken. Maaltijden waren ronduit "sneu" klein bakje (!) kipsate met een bord waarop een berg 'brabants gras' lag, zo noemde ze de friet: mini lange sliertjes gebakken aardappels, formaat spaghetti, smaakte naar chips en was allemaal al na 2 minuten koud.
Onze 3 gerechten kwamen niet tegelijk, maar we moesten 5 minuten wachten, per gerecht, dus na een kwartier hadden we eindelijk ons eten en was de maaltijd van zoon koud terwijl die van mij nog moest komen.
Terwijl we zaten te eten ging het personeel met tafels en stoelen schuiven en slepen en werd de eetruimte druk verandert. Dat at voor ons dus niet meer ontspannen. Totaal geen aandacht voor de gasten dus, terwijl er voldoende personeel rond liep en er misschien 3 tafels bezet waren.
Toevallig terecht gekomen bij restaurant Pan en Koek. Interieur van restaurant is eigentijds en zeer smaakvol. Helaas kan dit niet gezegd worden van de afzuiging. Het personeel is vertrouwd met de kaart en voorziet van goed advies. De pannenkoeken:
- geitenkaas, honing & walnoten
- mexicaanse
- kinderpannenkoeken
zijn van uitstekende kwaliteit. Kortom dit pannenkoekenrestaurant is een aanwinst voor de regio en meer dan de moeite van het bezoeken waard. Wij komen graag nog een keer terug.
Dit kan dus echt niet. En aan de hoeveelheid personeel ligt het niet. Aan de "aansturing" misschien?
Er komt niemand vragen "of alles naar wens is" o.i.d. maar wel diverse keren of we nog iets willen drinken.
Tien minuten wuiven om aandacht te krijgen. De salade gaat terug want tomaat en komkommer zijn stijf bevroren maar er komt geen enkele reactie. Als je dan daarnaar gaat vragen "heeft het te dicht bij het koelelement gestaan maar ze zullen de (vijf) salades niet berekenen" (we waren met 12). Ook dat gebeurt niet als je er niet om vraagt.
Oke, het kost bijna niets maar je mag ook helemaal niets verwachten.
Geef zelf je mening over Pannenkoekenrestaurant Pan & Koek