Bartess 13 november 2010 | |
Gisteravond een zeer goede avond tafelen gehad... wild was zeer goed. Kom zeker terug. |
Giuseppe 19 oktober 2010 | |
Goed eten en lekker op terras.Personeel is snel en zorgt voor alles keurig. |
mien42 10 augustus 2010 | |
In de hoop lekker te eten bij ´Eigenwijs´ besloten we aan een tafeltje te gaan zitten. Niet lang daarna kwam een serveerster de bestelling opnemen. Vervolgens kregen we ons drinken.
kuips 19 juli 2010 | |
Slechte bediening. Slechte timing van de keuken. Een uur wachten voordat er een mandje brood komt en dan nog eens 45 min voordat je bestelling er is. Het eten is best lekker maar een keuken met zo een slechte timing is simpelweg een slechte keuken. Als je een klant zo lang laat wachten vergaat hem gewoon de trek. |
myque 2 juli 2010 | |
Over het interieur kan ik niets zeggen, want wij hebben op het terras gezeten.
kiralona 30 oktober 2009 | |
Ik ben hier al een paar keer geweest en elke keer word ik weer verrast met heerlijke gerechten, bijzondere combinaties die er heel mooi uitzien op je bord. De inrichting is heel stijlvol en de bediening ontzettend aardig en attent. Zeker een aanrader en mij zie je hier nog wel vaker verschijnen! |
Proever42576 16 juni 2009 | |
Mooie zaak, mooi weer, heel vriendelijke bediening en heerlijk eten. Helemaal goed. De lamsrack maakte m'n vriendje jaloers... |
Proever71634 21 februari 2008 | |
Erg lekker gegeten, afgelopen week. Maar de service en klantgerichtheid van de bediening valt heel erg tegen. |
Proever58337 21 maart 2007 | |
Heb dit restaurant ter ere van een jarige dochter bezocht nav tip kennis en zijn er met ons gezin onlangs gaan eten. Bij binnenkomst hing er een vreemde, onfrisse geur in de zaak hetgeen we allemaal roken. De serveerster was het niet opgevallen want ze was verkouden. We hebben vervolgens in de brasserie gegeten. Het was een teleurstellende eetervaring; een aantal mensen had zeewolf besteld, de vis smaakte niet vers en was droog. Het sausje bij de vis was ondefineerbaar en wij vonden het niet echt smakelijk. Het eten kwam lauw op het bord en er werd groente noch salade bij geserveerd. Erg jammer temeer dat je toch een flink bedrag neer moet tellen bij vertrek. Een gemiste kans, wij komen hier niet meer (ook al is de inrichting wel ok maar uiteindelijk gaat het om het eten!) |
dorienw 18 december 2006 | |
Leuke tent, vriendelijke bediening, goeie prijs/kwaliteit verhouding. Weer eens wat anders dan de rest in de omgeving. Gewoon gaan! |
Geef zelf je mening over Eigenwijs