Asia over zichzelf

Met enige trots presenteren wij u onze menukaarten waarin u zeer fijne en smaakvolle gerechten zult ontdekken welke in onze perfecte keuken zijn voorbereid. Het is belangrijk dat u geniet van hetgeen u krijgt opgediend. Voor ons een bevestiging van onze vakkennis en specialiteiten.Heeft u iets te vieren? Laat het ons weten! Wij zorgen voor een memorabele avond!

KeukenChinees & Japans
Openingstijden11.00-23.00

baxrc baxrc 23 februari 2012

Mooie zaak, vriendelijke bediening en het eten was goed. Je moet er wel je tijd voor nemen, want even snel wat eten is er niet bij.

smaakvoleten smaakvoleten 9 februari 2012

Voor ons de eerste keer Asia. Wat hebben wij genoten, 5 gangen menu naar keuze van de kok.
Eerst 3 heerlijke voorgerechten, hoofdgerecht met 3 verschillende soorten. En een lekker nagerecht. Wij komen zeker terug.

sandro1 sandro1 28 december 2011

Onprofessionele bediening.
kipsaté uitermate bedroevend

jwubben jwubben 2 december 2011

Al vele malen in het Japanse deel aan de teppan gezeten en ook enkele keren in het Chineese deel genoten van zeer hoge kwaliteit gerechten. Goede en vriendelijke bediening, koks die hun vak verstaan en zeer virendelijke en attente eigenaar en gastheer, de heer Yam). Vooral aan de teppan wordt je naast bijzonder smakelijk gerechten ook getracteerd op een avond van entertaiment door de bedreven koks. De munukaart is zowel in Japans als in Chinees gedeelte van het restaurant zeer uitgebreid en wordt ook vaak aangepast.
Een aanrader als je gasten hebt die je wilt trakteren op een heerlijke avond.

SylvT SylvT 27 november 2011

Heerlijk gegeten aan de plaat. Het excellence menu genomen en het klopte helemaal.
We zijn al op veel plaatsen geweest maar denk dat we hier even blijven hangen. Volgende keer Chinees proberen.

Geef zelf je mening over Asia