Als tussenstop langs de snelweg een goede plek. Bediening, is ontspannen, vrolijk en voorkomend. De gerechten zijn gemiddeld, dwz geen uitschieters naar boven of naar beneden. Hoeveelheden en prijzen zijn redelijk. 1 punt van kritiek: het is te gehorig, de gesprekken van belendende tafels zijn letterlijk te volgen. Maar over het algemeen: gewoon goed.
Lekker en gezellig eten is het hier! De producten zijn van goeie kwaliteit en ook de sfeer is erg gezellig. Je vergeet dat je even langs de weg zit. 1 nadeel wel, de bediening! ze zijn niet erg snel en toen wij gister avond 1 x een ijstoetje en een koffie met gebak bestelden kregen we eerst de koffie en pas 10 minuten later de gebak en ijstoetje... dat is toch vrij slecht.. je wilt toch gewoon alles in 1 x en niet apart!.
paar keer hier gegeten nu en het is een leuk en gezellig restaurant met lekker eten en goeie produchten die ze gebruiken. Alleen de bediening kan wat beter. voorderest een echte aarader
Lekker eten.Ik kwam er tijdens lunch tijd en het was goed verzorgt. Leuke sfeer! De meeste dingen in het restaurant, kun je kopen! Aan de stoelen en tafels zitten zelfs ook prijskaartjes. Leuk idee.
Geef zelf je mening over Hajé Restaurant De Aalscholver