tsfj 17 mei 2012 | |
Deze recensie begint negatief, maar wordt positief, dus lees vooral verder!
Revolver 24 maart 2012 | |
De geserveerde pannenkoeken waren aardig, maar daar kan je ook niet veel mis aan laten gaan. Toetje was nipt voldoende, harde stukjes (water)ijs in het vanilleijs maakt het niet super. Wat echter écht ondermaats was, was de bediening. Wanneer je na lang wachten eerst zelf moet vragen om de kaart, en vervolgens na weer lang wachten opnieuw zelf de aandacht moet vragen om je bestelling door te geven, is er wat mis. Het was niet druk, en een eerdere keer dat we er waren viel ons precies hetzelfde op. Geld verdienen is attent op je gasten zijn, niet alleen om ze tijdens de betreffende avond zo goed mogelijk te voorzien maar ook omdat een tevreden klant terug komt. Dat snappen ze nog niet helemaal. |
Schalkwijk 31 januari 2012 | |
Afgelopen zondag met de hele familie (6 personen) gegeten bij de Soete Suikerbol omdat we iets te vieren hadden. Telefonisch reserveren werd correct afgehandeld. Bij aankomst (19.30 uur) bleken wij de laatste tafel te zijn. Nadat we hadden besteld (we moesten zelf om de menukaart vragen) merkten we al dat men druk bezig was de zaak op te ruimen (en dat terwijl de keuken tot 2100 uur open is!!) Er gingen kontstant deuren open (aanvullen voorraden, opruimen in de keuken etc.) We zaten op de tocht. Nadat we 2 vreselijk aangebrande pannenkoeken op tafel kregen was voor ons de pret al voorbij... Bizar dat zulke pannenkoeken uberhaupt nog op tafel komen..... Gelukkig kregen we redelijk snel nieuwe, maar de ene helft van de tafel was al bijna klaar met eten. Erg jammer. Verder hadden we echt het idee dat we nog even snel "mochten" eten en er werd verder niet echt naar ons omgekeken. Geen enkele keer tijdens het eten iemand aan tafel gehad om te vragen of alles naar wens was en of er misschien iemand nog iets te drinken wilde hebben. De kinderen hadden een knuffelpannenkoek besteld (pannenkoek met een knuffeldier), maar om dat knuffeldier moesten we vragen toen we de rekening kregen. Toen werd er ook pas gevraagd of alles naar wens was. Het eten was op zich smakelijk, maar verder vond ik de hele entourage en service een aanfluiting!! Ons etentje met ouders was echt verpest. Wij gaan hier dus met zekerheid NOOIT meer heen. |
Tiesos 2 augustus 2011 | |
Super gezellig en lekkere pannekoeken. Kinderen mochten op een krukje kijken hoe hun eigen pannekoek gebakken werd. Bediening erg aardig. En ik snap de review van iemand hieronder niet helemaal, want een stuk appeltaart staat voor € 2,90 op de kaart... |
Hanzli 8 juni 2011 | |
Dat pannenkoeken bakken een vak is bewijst men hier. Luchtig, hartig maar niet te. Ambachtelijk met de hand gebakken. Kan het zelf niet zo lekker. Proberen, mensen. Een aanrader. |
Mariette23 21 november 2010 | |
Ziet er wel gezellig uit, echt pannenkoekenrestaurant in oude boerderij. Alleen schrokken wij van de prijs! We wilden even koffie drinken tijdens het fietsen: we betaalden voor een
Charlotte75 28 augustus 2010 | |
Gezellige eetgelegenheid.
moorkoponline 19 augustus 2010 | |
Mooie oude boerderij, leuk terras. Vriendelijk bediening. Gerechten, met name die naast de pannenkoeken, zoals de salades, mogen iets groter. |
kkoenen 20 februari 2010 | |
Dit is een redelijk restaurant, hoewel de gerechten ietwat aan de dure kant zijn. De kinderpannekoeken zijn gewoon goed, tenminste niet van die kleffe kletsers die je elders krijgt. Ook de niet-pannenkoek-gerechten zijn prima! Met name de tomatensoep is erg lekker (goed rood enzo ;). Kinderspeelhoek is geweldig, klein beetje jammer is dat de trap niet beveiligd is en dat je dreumes dus in een onbewaakt ogenblik ineens halverwege kan zijn. |
alexlohman 5 februari 2010 | |
Afgelopen woensdag met de kids(9en12)geluncht.
Geef zelf je mening over de Soete Suikerbol