De entourage van De Tasca is mooi; ruime plaatsen, hip ingericht. De bediening probeert wel vriendelijk te zijn, maar is te druk en gericht op zoveel mogelijk productie draaien. De tafel was vies en onze drankjes werden verwisseld met die van de tafel naast ons. De gerechten werden standaard vergezeld van friet en een basis salade, terwijl het hoofdgerecht daar niet bij paste. Al met al paste de kwaliteit niet bij de prijs.
Een van onze favoriete plekjes! Erg gezellig en hip ingericht. Erg lekker eten (wij laten ons meestal verrassen met een menu). Altijd weer net iets anders en we denken wel eens, is er dan nog meer dan dat wat we al gehad hebben. Daarnaast krijgen we tuurlijk onze gerechtjes bij het menu: carpaccio, gamba's en wild zwijn.
Leuke, gezellige accommodatie maar helaas valt de keuken tegen. Bij elk hoofdgerecht worden standaard 1 groente (gewokte paksoi op Oosterse wijze) en dikke frieten met mayo geserveerd ongeacht of dit past. Jammer dat je dit dan geserveerd krijgt bij de wildzwijn ragout met risotto. Het bijbehorende schaaltje salade met veel te veel dressing voegt ook niet veel toe. Dezelfde dressing ging overigens ook royaal over de carpaccio. Helaas werd de risotto ook nog ongaar geserveerd.
Jammer, geen aanrader.
Als ik naast jullie zou wonen, kwam ik elke dag bij jullie eten. Echt super. Goede bediening, heerlijk eten en aantrekkelijk geprijsd. Hier kunnen vele restaurants nog iets leren.
Ons hebben jullie.