| Keuken | Wereldkeuken |
| Huiswijn per fles | €14.50 |
| Huiswijn per glas | €2.85 |
| Openingstijden | 11.00-20.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
JanMan 2 maart 2012 | |
lekker eten, vlotte bediening, zomers mooi groot terras naast de landingsbaan, zowel binnen als buiten zicht op de landingsbaan van vliegveld Lelystad, perfecte plaat s voor een vlotte hap |
Joanbirkhof 27 februari 2012 | |
Vorige week een hebben wij daar een lunch gebruikt. Heerlijke verse ingrediƫnten en het smaakte heerlijk. Wel 1 opmerking, het is niet geschikt voor een diner, maar de lunch is een aanbeveling. |
denniz 10 oktober 2011 | |
Leuke, kleine kaart, met lokale producten.
hansie04 19 mei 2011 | |
Geen zin om te koken en dus even vanuit Lelystad naar het vliegveld gereden. Was er al een tijd niet meer geweest. Onterecht want uitstekend gegeten. Mosterdsoep vooraf, beetje dun maar goede smaak en leuk gepresenteerd met lekker brood. Dddraadjesvlees (zo staat het op de kaart): heerlijk! Lekkere frieten erbij. Je ruikt overigens wel dat die frieten gebakken worden want de afzuiging is niet optimaal. De zeer aardige, voorkomende dame die ons bediende maakte het plaatje compleet. Prima prijzen. Moeten we weer vaker doen. |
ad_wijgerde 14 mei 2010 | |
Het cafe restaurant op de 1e etage is netjes ingericht met centraal een grote bar gecombineerd met de keuken en hieromheen aan de raamzijden tafeltjes. Alle gasten hebben dus uitzicht op de start/landingsbaan van de sportvliegtuigen en helikopters. Er hangen een aantal modeltoestellen aan het plafond en er staan kleine modelletjes her en der verspreid. Er is een groot terras voor als het wat beter weer is. We hebben van de kleine kaart gekozen en hier staan een aantal verschillende tosti's op en nog enkele andere broodjes en soep.
Geef zelf je mening over Flantuas