7.4
7.6

KeukenFusion & Aziatisch
Openingstijdendagelijks van 17.00 tot 22.30

Traveldreamer Traveldreamer 9 december 2009

Hier kan je heerlijk relaxed eten. Het kan soms even duren voordat je je eten krijgt maar het is het wachten waard. Laat je niet weerhouden om te gaan eten ook al is er niemand. Een heerlijk sateh menu, een aanrader!

nietetenmaarproeven nietetenmaarproeven 9 december 2009

eerste bezoek op aanraden.maar niet voor de tweede keer. we moesten lang wchten op onze gerechten. want ze hebben ook bezorgdienst. dus gaat hun voor,we zaten achterin, daar was een soort zit en ligt tafel/lounge. ruikt niet zo vries. eten was wel aardig, maar had beter verwacht, bedieningspersoneel was vriendelijk en hulpzaam. maar met 1 man in de keuken is te weinig.

gerhardhartmann gerhardhartmann 1 juni 2009

Wij hadden gereserveerd voor drie personen om 18.30 uur. Wij kwamen binnen en het restaurant was nog helemaal leeg. Er was geen vriendelijk/gastvrij ontvangst. Totaal waren er 8 personen aanwezig voor de hele avond. De reden is waarom wij het slecht vonden zijn: 1.) zeer slechte service. 2.) er was maar 1 kelner die de bedieningen niet kon onthouden. Iedereen klaagde daarover. 3.) er liepen vier brommerbezorgers rond in het restaurant die af en aan telefonische bezorgingen verwerkten. 4.) hierdoor werden de gasten niet goed bediend en moesten zeer lang wachten. 5.) Afhaal en tel. bestellingen gingen voor de aanwezige klanten. 6.) er werd totaal geen excuus gegeven ook nadat alle tafels hun klacht indiende bij de kelner. 7.) voorgerecht kwam pas 1 uur na arriveren. 8.) menu's zijn te duur voor wat je krijgt. 9.) sanitaire voorzieningen waren zeer vies. 10.) slechtste restaurant sinds jaren, en zonde van de 127 euro.

Jammer voor zo'n restaurant op het mooie Noordeinde in Den Haag.

Proever73502 Proever73502 31 maart 2008

Heerlijk gegeten! Je kan uit veel verschillende gerechten kiezen en dus zelf je menu samenstellen. Aardige bediening, goede sfeer.

Peet2 Peet2 23 december 2007

Gisteravond heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening met een persoonlijke sfeer. Eten met zorg opgediend en was super lekker. Porties precies goed. Menukaart met verrassende dingen en heerlijke bijgerechten. Wij komen nog eens terug.
Peet en Peet

Geef zelf je mening over asian fusion TAO