Restaurant C'est Ca doet mee aan de IENS DinerDagen
| Huiswijn per fles | €21.50 | ||||
| Huiswijn per glas | €4.50 | ||||
| Openingstijden |
| ||||
De ligging van C’est Ça is ideaal. Met uitzicht op de paleistuin in een van de bekendste ‘eetstraatjes’ van Den Haag hebben ze een superlocatie te pakken. De Franse kaart met de keuze uit drie gerechten per gang is klein, maar het komt de kwaliteit van het gebodene alleen maar te goede. Voortreffelijk!
lpdheinen 23 mei 2012 | |
Hier zondagavond gegeten met 4 personen. Het restaurant wordt gerund op kleine schaal, met aandacht voor de bediening en de kwaliteit van het eten. Dat is te merken, want het is beide uitstekend. Een aanrader! |
Brauw 7 mei 2012 | |
Opnieuw bij C'est ca gegeten; weer uitzonderlijk lekker. Asperges, op de huid gebakken harder (vis), verschillende kaasjes en daarna ijs toe; Prijs / kwaliteit -zeker vandaag de dag- is om aan te bevelen.
martijn12345678 21 april 2012 | |
Prima avond gehad. Lekker eenvoudig eten, wel beperkte keuze. Leuke tent met mooi haard en gezellige sfeer! Bediening had wat attenter gekunt, soms had je de indruk dat je vergeten was. |
vermeulendenelzen 11 maart 2012 | |
Zaterdag 10 maart met onze gasten van een meer dan geslaagd diner genoten in dit sfeervolle restaurant. Eten smaakvol en top, en de charmante gastvrijheid gaven juist die ongedwongen setting waarnaar wij op zoeken waren voor ons 12,5 jarig huwelijksfeest. Lieve mensen van C'est Ca alleen maar lof en ook namens al onze gasten: bedankt voor deze geweldige avond. |
hanho 28 februari 2012 | |
Een overzichtelijke kaart en zeer vaardige kok maken het hier heerlijk Bourgondisch eten. Ook mijn complimenten aan de bediening |
Geef zelf je mening over Restaurant C'est Ca
| Lunch | Diner | |