| Keuken | Spaans |
| Gemiddelde menuprijs | €17.50 |
| Huiswijn per fles | €13.75 |
| Huiswijn per glas | €2.40 |
| Openingstijden | 15.00- 21.00, vr-za- tot 23.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
esthervandergraaff 16 juni 2011 | |
Gezellige bediening. Bij drukte is het tempo wat mediterraan, maar ach.. het eten maakt alles goed. Enige verbeterpuntje is wellicht bij een eerste bezoek wat meer advies over grootte gerechten of aantallen. Verder alle lof! |
proefster6 10 januari 2011 | |
Heerlijke Tapas, sfeervolle tapasbar, prima bediening, we waren al twee maal eerder geweest, super . |
navaishas 24 oktober 2010 | |
fijn lekker eten ,verschillende hapjes .samen overal van proeven.
Proever62247 26 juni 2007 | |
Zeer klein restaurant met een wat armoedige uitstraling hoewel men ongetwijfeld probeert de zuid-europeese sfeer te maken. Helaas werd er door de bediening ( en tevens eiegnaresse) geen uitleg gegeven over hoe het allemaal werkt, hoeveel gerechten neemt men gemiddeld, hoe groot zijn de gerechten etc etc. We moesten overal steeds zelf om vrage, de drankjes bv. ook kwamen de tapas gerechten erg snel achter elkaar.
Proever23924 14 januari 2007 | |
Oe, wat zout allemaal! Had de hele nacht en dag erna een niet te blussen dorst. Bediening wel aardig. |
Geef zelf je mening over Tapasbar Anders