KeukenFrans
Lunch
Diner

heleen311 heleen311 5 september 2011

Gisteravond met ons gezin gegeten in dit restaurant. Het was op een zondagavond en toch nog volop plaats. We zijn vriendelijk te woord gestaan.
Begonnen met een mooi bord met daarop wat kleine, warme broodjes en een heerlijke (zelfgemaakte?)tapenade en kruidenboter. Een bordje om te smeren en je broodje op te leggen was welkom geweest.
Daarna een voorafje; een carpaccio en een vleesplateau. Was prima!
Hierna volgden een grilltrio van vlees. Ook heerlijk en van goede kwalititeit vlees. Alleen aardappelgerechtje vonden wij niet zo smaken. Alles werd mooi geserveerd en was ruim voldoende qua hoeveelheid.
Mijn zoon had spareribs. Was ook lekker, maar toonde wat kaal op het bord. Daarbij werd een beetje rauwkost geserveerd en gebakken krieltjes (deze konden nog worden aangevuld). Ik miste wel warme groenten.
Na deze goede gerechten waren we benieuwd naar het nagerecht. Het toetje met de vijgen smaakte heerlijk volgens mijn dochter, de brownies met een bolletje ijs (van goede kwaliteit, zelf gemaakt?) ook volgens mijn zoon.
Wij hadden een grande dessert voor 2 personen. Misschien wat rommelig op één bord geserveerd, zonder opscheplepeltje. Begrijp ook niet waarom minimaal 2 personen dit moeten bestellen. Maar goed, smaakte ook prima, zeker het mangoijs! We waren ong. 160 euro kwijt
Wij gaan beslist nog eens een keertje terug!

piebouter piebouter 18 februari 2011

Afgelopen zaterdag met z'n vieren wezen eten, tip van een vriend. Het was goed druk, ondanks de drukte hebben we uitstekend gegeten. Aanrader proeverij van de voorgerechten, wat een vinding van de KOK, uitstekend. De bediening heeft ons met name gewezen op deze proeverij, goed hoor. De hoofdgerechten, zoals de gegrilde spies van varkenshaas, de tamme eendenborst waren uitstekend. Ook het nagerecht was goed. Dit restaurant is zeker een aanrader! We zullen hier zeker meer naar toe gaan.
Piet, Coby, Jans en Fred

Fransch Fransch 13 februari 2011

Houten (keuken)stoelen in een bedompte rumoerige ruimte.
Jonge goedwillende bediening, lange wachttijd, gebrek aan logistiek er wordt niet geinformeerd tijdens de maaltijd.
Kleine porties, friet is bruin en droog (opgewarmd), extra aardappelen moet worden betaald. Kleine menukaart. Bestelde tournedos rood is doorbakken. Zeer weinig warme groente en saus.
In vergelijk met enige jaren geleden verslechterde prijs / kwaliteit verhouding.

griekenlandfan griekenlandfan 5 februari 2010

De presentatie van de maaltijden is goed, maar zoals zo vaak gaat het fout bij de bereiding van het vlees. Mijn kalfsvlees was grijs gebakken en zo ook bij mijn twee tafelgenoten.Het was dus geen vergissing, jammer! Zal niet zo snel terug gaan aangezien de prijs kwaliteit verhouding niet zo goed is. Personeel was trouwens ook niet zo vlot. Wel netjes ingericht.

Fijnproever_Leeden Fijnproever_Leeden 11 januari 2010

Prima ontvangst, goede kaart zonder heel verrassende gerechten. Prima gegeten, zeker geen kleine porties en toch zeer smaakvol. Leuke ambiance en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit verhouding prima in orde.

Geef zelf je mening over Water & Vuur

DonderdagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 22:00
VrijdagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 22:00
ZaterdagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 22:00
Zondagvan 17:00 tot 21:00

Meld dit restaurant als gesloten