Wij verwelkomen u graag in ons restaurant met moderne Frans/Mediterrane keuken. U kunt kiezen uit mooie, herkenbare gerechten op onze Brasseriekaart, maar ook uit onze verfijnde gerechten op de a la Carte kaart. Daarnaast hebben wij voor u een vast 3-gangen menu voor een scherpe prijs. Geniet van heerlijke gerechten in een unieke sfeer met uitzicht op de speelzaal.
Goed te doen als je eigenlijk toch voor het gokken gaat. De namen op de menu's laten je wel denken dat je iets culinairders opgediend krijgt. Maar prima te doen.
Zeer leuk restaurant met een zeer gezellige sfeer. Prijs/kwaliteit verhouding perfect. Bediening zeer vriendelijk. Eten mooi gepresenteerd en de gangen worden niet te snel opgediend.
Het restaurant straalt een leuke en gezellige casino-sfeer uit. Het eten smaakt goed en wordt mooi gepresenteerd. De gangen werden zeker niet in een hoog tempo opgediend, de tijd die er tussen zat, was prima.
Geef zelf je mening over Holland Casino Rotterdam (TOMs)