| Keuken | Indonesisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
indokenner 25 oktober 2011 | |
we hadden gehoord dat er alweer een nieuwe eigenaar is,dus maar nog maar eens getest.
nico10 20 oktober 2011 | |
met 6 personen, 4 volwassenen en 2 kinderen zondagavond
lotteke70 31 oktober 2010 | |
Ik heb alleen afgehaald bij tante Tien. Is werkelijk geweldig lekker en je krijgt meer dan genoeg. Echter het eten is altijd lauw en soms gewoon koud. Erg jammer. Ik heb nu al voor de 4de maal een Indische rijstafel gehaald en al deze keren was het eten lauw of koud. Ik woon op 2 minuten rijden van tante Tien, dus de rijtijd is het probleem niet. Als het eten op temperatuur was had ik het zeker tot een goed of zelfs uitstekend beoordeeld. Dus tante Tien....een aandachtspuntje |
karien 30 maart 2010 | |
Erg lekker gegeten met 4 personen. Je proeft dat er gewerkt wordt met verse ingredienten. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren. Alles was prettig van de bediening tot de persoonlijke aandacht. Het restaurant is ook goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. |
Bosniac 28 december 2009 | |
Op Tweede Kerstdag wederom bij het Indisch (geen Indonesisch) eethuisje van Tante Tien gedineerd met familie. Het Kerst buffet was voortreffelijk. De bediening zag er ook verzorgd uit. Het dessert was mooi uitgestald en smaakte heeeeerrrrlijk!!!! Weer een bezoekje waard aan dit Indisch Eethuisje, en dat zal heel gauw zijn. |
Geef zelf je mening over Indonesisch eethuis Tante Tien