Wij hadden ook gereserveerd op basis van de goede beoordelingen. Helaas viel het ons nogal tegen. In eerste instantie schrokken we al een beetje dat we op een zaterdagavond kwamen en het restaurant op 1 tafeltje na leeg was. De ouderwetse tomatensoep met ballen, zoals het werd verteld wat het verwenmenu inhield, was een kommetje wat bovenal smaakte naar ketjap manis. Verder vonden wij het allemaal vrij vet en veel sausjes. Het enige wat echt lekker was, was het toetje van een bolletje vanille-ijs met vers zomerfruit. Erg jammer.
N.b.
Gegeven meningen zijn van het oude "restaurant" De Mergelhoek olv. Woody Woodbine Maitre: Monique de Saunois.
Het restaurant is begin 2010? overgenomen door patron Ramon Woldinga.
zie http://www.de-mergelhoek.nl/
Deze moet ik nog "uitproberen".
Ik heb genoten, van amuse tot 'trio van chocolade'. Ik kan iedereen aanraden om een wijnarrangement bij het menu te nemen, want dat is dubbel genieten.
We zijn flink in de watten gelegd. Er was met veel liefde aan het eten gewerkt en dat proef je. Ook waren er extra tussendoor gerechtjes gemaakt. Prima bediening en gezellige sfeer. We waren er op 2 mei 2008. Peter&Yvonne
Unieke smaken in bijzondere combinaties. Je proeft dat alles zelf gemaakt is. Naast de heerlijke keuken een vriendelijke bediening en een gezellige sfeer. Een pareltje in Limburg. Aanrader!