Rijnkorving 21 mei 2012 | |
Gisteravond hier met vrienden gegeten, nooit meer. De kwaliteit van het vlees was heel slecht, zowel de spareribs als de mixed grill. De saus bij de mixed grill, champignon of peper, smaakte hetzelfde. De champignons en pepers niet gezien. Het tweede portie patat was koud en taai, niet net gebakken in ieder geval. Hier zien ze ons in Ier geval niet meer terug, jammer want de aankleding was heel leuk en sfeervol. |
ElskeW 1 september 2011 | |
Begin augustus hier gegeten. De inrichting en aankleding zijn erg mooi, maar voor het eten komen wij hier niet meer terug. De mixed fish was flauw en taai, de tonijn en witvis waren nauwelijks van elkaar te onderscheiden. De volgens de kaart schuimig geklopte saus leek eerder een aangelengd sausje uit een pakje en en het eerste portie friet was minstens 3 keer gebakken (oud), terwijl het volgende portie zo kort was gebakken dat het bleek en heet vet was. En dat terwijl het een rustuge avond was. Ik ben dan ook zeer verbaasd over de hoge cijfers voor het eten op deze site. |
Merel79 6 augustus 2011 | |
Sla de salade caprese hier maar over: 12 e voor een bolletje mozzarella en een tomaat vind ik wel wat veel! |
wiml 21 augustus 2010 | |
Door het beachvolleybal hadden de twe dames in de bediening geen makkelijk ochtend start. We waren niet de enige die meer dan 30 minuten hebben moeten wachten op een kopje koffie. De inrichting was wel OK. |
Anita van Polanen 17 augustus 2008 | |
Op zaterdagavond tijdens het vuurwerkfestival hier gegeten. Dat je dan wat langer moet wachten is niet vreemd. Bij het bestellen werd dat ons al verteld en vroeg een heel vriendelijke jongeman of we de salade die we als voorgerecht hadden gekozen tegelijk met het hoofdgerecht wilden. Heel attent. Toen we eenmaal onze bestelde gerechten kregen was het byzonder smakelijk, goede presentatie, ruim voldoende en het belangrijkste heel goed klaargemaakt. Zeker het wachten waard. De prijzen in een strandtent zijn meestal wat hoger maar je krijgt hier wel kwaliteit. We gaan in elk geval nog eens terug voor het toetje, op een avond aan het begin van de week als het vast en zeker wat minder druk is. |
Proever57393 7 juli 2008 | |
Vorige week dinsdagavond (1 juli 2008) gegeten bij Nalu Beach na een middagje strand. Redelijk druk en slechts 2 man bediening voor heel Nalu Beach. Het duurde dus een tijdje voordat we een drankje konden bestellen en de kaart konden inzien. Wel een ruime keuze op de kaart en uiteindelijk vriendelijk bediend door een aardige jongen. Het meisje wat in de bediening werkte had helaas alleen oog voor wat mannelijk schoon op het terras en liep verder met oogkleppen op waardoor niemand haar aandacht kon trekken om iets te bestellen. Een salade (als hoofdgerecht) en de steak besteld. Beide waren erg goed. Steak was van goede kwaliteit en uitstekend bereid. Op de menukaart staat dat frietjes of rijst en salade bij de vleesgerechten zijn inbegrepen. De bediening vraagt echter pas wat je wilt nadat ze het hoofdgerecht aan tafel serveren met als gevolg dat je pas friet of rijst krijgt wanneer je hoofdgerecht al nagenoeg op is. De mensen aan het tafeltje naast ons hebben zelfs hun friet nooit in ontvangst kunnen nemen omdat de dame met oogkleppen het was vergeten. Dan zit je dus alleen je vlees te eten. Al met al: bediening laat zeer te wensen over maar het eten is prima. Wat dat laatste betreft een aanrader voor als je bij een strandtent wilt eten. |
Proever63544 16 december 2007 | |
Heb hier afgelopen zomer een bedrijfsfeest laten organiseren. Alles was gewoon goed voor ons geregeld. Goede ontvangst, eten was prima. Entertainment was ook erg leuk, en we hebben tot sluitingstijd gedanst met z'n allen. Komende zomer laat ik weer een feest door Nalu organiseren en ik heb er alle vertrouwen in dat dit weer helemaal goed gaat. |
Proever63544 9 december 2007 | |
Van het zomer hier vaak gezeten. Goede sfeer lekker eten. |
Proever43524 4 augustus 2007 | |
Tent is mooi maar door te weinig personeel veel de hele avond zwaar tegen, begrijp wel dat het personeel moeilijk te regelen valt met deze dagen maar toch! alles duurde te lang vooral het eten, was daarin tegen wel redelijk lekker. moet veel aan veranderd worden wil deze tent zich meten met haar buren. hopelijk is de herhaling beter |
Proever11861 26 juli 2007 | |
regelmatig kom ik in veel restaurant. Je kon merken dat het deze vrijdag niet druk is. De stokbrood was lekker met de dips. Het eten was niet vers aangevoerd en de omloopsnelheid viel tegen. Daardoor is de smaak van sommige gerechten niet optimaal. Ik had gekozen voor de mixed grill. Dit geeft vaak een goed beeld van de versheid. Het vlees was een beetje taai en licht aangebrand. Zeker de spareribs en biefstuk. Je merkt bijvoorbeeld dat de groente niet goed was schoongemaakt, want je proefde nog een beetje het zand. Ook de saus over de groente zorgde voor negatieve smaakimpact. (te veel soja) Jammer. Mijn tip zou zijn, maak gebruik van een BBQ idee. Dit geeft vlees iets meer smaak en laat de saus over de groente achterwegen. Ik zeg altijd, keep it simple. Het dessert, dame blanche, was redelijk. Het ijs is zeer goed en van smaak. Maar de meloen was nog bevroren. Ik miste de banaan. Jammer. De prijzen vond ik vrij stevig (gemiddeld 15-20 euro voor hoofdgerecht) naar rato van de kwaliteit van het eten.
Geef zelf je mening over Nalu Beach