84 recensies

1 2 3 4 ... 9 ouder »

22 mei 2013

Lekkere tapas 5-6 is voor 2 personen al voldoende. Champignons zijn een aanrader. Maar wijn is wel erg duur (€4 - €5 per glas). Heerlijk buiten gezeten, maar binnen is het ook gezellig, wel een Spaans sfeertje.

Gegeten op: 20 mei 2013.
Yolan
Yolan
Expertproever

22 mei 2013

Wat een goed restaurant, en zeer goed en vriendelijk personeel.
De service was uitstekend en we werden ook erg gastvrij ontvangen. Raad iedereen aan om hier te gaan eten in het kleine zijstraatje van het Vrijthof. Wij hadden het de Luxe tapa 2 gangen diner en konden het gewoon niet op.
Lang geleden dat wij zo uitstekend op alle vlakken ontvangen en bediend werden.
Thnxx voor de geweldige avond.
Tilburg

Gegeten op: 20 mei 2013.
karin101
karin101
Proever in spe

22 april 2013

Heerlijke Tapas, genoeg keus. Een zeer uitgebreide wijnkaart. Het is een zeer druk restaurant, het is aan te raden om een tafel te reserveren, wachttijden lopen in het weekend op naar een uur.

Gegeten op: 21 april 2013.
du1505
du1505
Expertproever

7 april 2013

Hier lekker tapas gegeten. Veel diverse koude en warme tapas voor een zeer schappelijke prijs. De kaart is diverse, maar de prijs van Sangria 18,50 EURO is niet in verhouding. De service is uitermate vriendelijk. Het gezellige restaurant is gelegen in de Platielstraat op een steenworp van het Vrijthof.

Gegeten op: 7 april 2013.
Meesterproever

28 februari 2013

Mede het goede eten
de sfeer en de kleine hapjes je kan menu's nemen vanaf 19 euro maar wij zijn voor de een voor een gegaan net zoveel als je op kan wij hadden kleine garnalen spiesjes heerlijk gemarineerd
en een gefrituurd visje heerlijk
Patatos bravos groene asperge met serano ham
kortom heerlijk en samen met een goed glas wijn een hele mooie prijs De bedienging keurig beleeft en zelfs gezellig

Gegeten op: 25 februari 2013.
adrie12
adrie12
Topproever

16 februari 2013

Vanavond heerlijk gegeten in la bodega. Alle tapas waren perfect van smaak, bediening erg vriendelijk en er hing een goede sfeer. Wij komen zeker terug.

Gegeten op: 16 februari 2013.
Magritha80
Magritha80
Fijnproever

9 februari 2013

We aten er op een avond dat carnaval in alle hevigheid losbarstte. Reserveren kon niet meer, maar gelukkig waren er nog een paar tafeltjes vrij. Het personeel was zeer vriendelijk. De ober legde ons uit dat ze met z'n vieren afwisselen tussen koken en bedienen. Hij had zelf het eten voorbereid. En wat was dat eten verrukkelijk! Zelden zulke heerlijke tapas gegeten. We aten het uitgebreide tapas menu met zeer smakelijk voorgerecht, heerlijk mals vlees, sappige asperges, goeie patatas bravas en allerlei andere zalige gerechten in een gezellige sfeervolle ambiance. In zo'n beetje het hartje van de stad, dicht bij het Vrijthof, verwacht je niet zo'n kwaliteit en vriendelijkheid. Echt een aanrader!!

Gegeten op: 9 februari 2013.
reiswekker
reiswekker
Fijnproever

24 januari 2013

Prima eten!! Heel smaakvol. Ook de wijn was prima!

Rommelig met reserveren en bij aankomst een dubbele boeking met 2 grote groepen. Als dit in Andalucia gebeurt vind je dat acceptabel, maar in NL kan dit echt niet.
Dit heb ik vaker over Bodega gehoord, dus let op als je reserveert.
In ons geval is het probleem overigens wel opgelost. De bediening is erg vriendelijk.

Zeker de moeite waard!

Gegeten op: 11 januari 2013.

19 januari 2013

Heel gezellig en goed tapas restaurantje.spaans sfeertje, lekkere sangria, heerlijk eten... Prima! We zijn hier al meerdere keren geweest en telkens prima.

Gegeten op: 20 november 2012.
CMM
CMM
Topproever

16 december 2012

Leuke compacte locatie. We hebben hier een Tapas bruch gedaan. Erg goed bedacht. Onbeperkt genieten van de diverse hapjes welke allemaal op de bar werden geplaatst. We waren hier om één uur en het was gelijk al erg druk (uitverkocht). Hierdoor was de bar af en toe leeg en konden ze het bijna niet aangevuld krijgen (zeker toen bezoekers van de boven verdieping ook beneden hun eten gingen halen). Maar hetgeen er stond was erg lekker (zeker de champignons en de pompoensoep zijn een aanrader) De kipsspiesjes waren niet bijzonder.

Gegeten op: 16 december 2012.

1 2 3 4 ... 9 ouder »

Schrijf zelf een recensie over La Bodega