Via vrienden van ons kennisgenomen over deze Griek in Leusden, dus hebben wij vandaag de stoute schoenen aangetrokken en een bezoek gebracht.
Wij waren uiterst verrast, eten vaker bij Grieken maar zo lekker zelden gegeten en heel vriendelijke mensen die de tijd nemen om je tekst en uitleg te geven over hun gerechten en lekkere wijnen en dit nondanks dat het voor een doordweeksedag toch redelijk druk was vonden wij zelf.
Het eten was heerlijk en het dessert ook wij namen het grand dessert en het was een heerlijke verrassing.
Hebben ook eerdere recenties gelezen maar wij kunnen ons dit niet voorstellen.
Wij zullen vaker terug gaan naar deze Griek in Leusden.
Op het eten is niets aan te merken. En heerlijke wijnen op de kaart. Maar aankleding, gastvrijheid en bediening schieten een beetje tekort. Toen we om de wijnkaart vroegen, zoals in het menu stond geadviseerd werd gevraagd of de (huis)wijn niet lekker was. Vreemd.
leuke ambiance, aardige kaart, kwaliteit van de bestelde visgerechten onder de maat(droog en met graten). De eigenaar was weinig gastvrij, het vrouwelijk personeel was snel, plezierig en voorkomend.
Zojuist daar op vaderdag gegeten. Ook in het verleden wel gegeten. Prijs kwaliteit/kwantiteitsverhouding laat te wensen over.
Hoofdgerecht van resp. 20 en 24,50 euro bestond uit een paar stukjes vlees, die wel lekker maar niet heel bijzonder waren. Daarnaast een schaaltje met een zielige 5 patatjes, bolletje rijst en een blaadje sla met tzatziki. Dit heb ik hier beter gezien. Lijkt erop dat de porties gehalveerd zijn en de prijzen gelijk gebleven zijn. Wel gastvrije en kindvriendelijke bediening, maar wij komen hier niet meer terug.
Een erg gastvrij restaurant, waar we heerlijk hebben gegeten. Zonder enige twijfel het beste eten wat ik in een Grieks restaurant gegeten heb. Het vlees kan niet malser. De hoeveelheid is ruim voldoende en de mogelijkheid tot mezedes (Een hoofdgerecht opgebouwd uit zelfgekozen voorgerechten). De hele ambiance en gezellige avonden met live muziek. Mijn ervaringen waren super.
Geef zelf je mening over Grieks Specialiteiten Restaurant Mykonos