| Keuken | Eetcafé |
| Gemiddelde menuprijs | €24.00 |
| Huiswijn per fles | €15.00 |
| Huiswijn per glas | €2.75 |
| Openingstijden | 11.00-21.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Een etentje bij dit eetcafé is goed te combineren met ‘een theaterbezoek’ of ‘een zakenlunch’. Qua timing is dit restaurant aan te raden, maar de prijs-kwaliteitverhouding zou iets gunstiger mogen zijn. Zo ‘laat de hoeveelheid te wensen over en wordt er soms praktisch geen groente geserveerd’. Hoe kun je bovendien ‘stoofvlees maken zonder jus‘? Natuurlijk ‘liggen de verwachtingen iets lager bij een eetcafé, maar dat neemt niet weg dat er restaurantprijzen op de rekening staan’.
john8 8 april 2012 | |
Heerlijk rustige plek om te eten. Prima bediening en gemoedelijke sfeer. Zeer betaalbaar en exta aandacht voor de kinderen. |
MKruijt 16 december 2011 | |
Meerdere keren gegeten, zowel lunch als diner. Altijd lekker gegeten en vriendelijk bediend. Kalfsoester met geitenkaas is een absolute aanrader, maar ook de sate en friet vind ik heel lekker. |
Walliedin 10 november 2011 | |
Wij komen hier regelmatig eten. Het Stadserf is voor mij de drukte van de dag achterlaten en even lekker rustig een hapje eten in een gemoedelijke sfeer. Het is altijd lekker met naar mijn mening de lekkerste vers gebakken frietjes van de hele wereld! Gezien je dit bij heel veel restaurants flauw, lauw en slap geserveerd krijgt.
gebruiker01 6 november 2011 | |
Gezellig, goed en lekker met prima service.
Proever1166 6 september 2010 | |
Tot nu toe al diverse malen hier gegeten. Altijd hoge kwaliteit. En goede prijs verhouding.
Geef zelf je mening over Eetcafé 't Stadserf