| Keuken | Eetcafé & Eetcafé |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
mvdsteen 22 mei 2010 | |
Rare eigenaar. We vroegen het nog na, onbeperkt tapas, en men bevestigde. Daarn hebben we de normale twee schalen met tapas gekregen, en toen we daarna bijbestelden werden bij de derde keer bijbestellen al gezucht. De vierde estelling werd door de eigenaar gebracht en die vertelde fijntjes dat we niet meer welkom waren; we waren belachelijk bezig. Hij was niet voor rede vatbaar dus er zat verder weinig op om maar te gaan na de vierde bestelling.... |
proever3000 10 april 2010 | |
De Uitdaging is een eetcafe met ongeveer 35 stoelen. Wij hebben er met een gezelschap van 10 personen tapas gegeten. De tapas was eenvoudig en smaakte redelijk tot goed. Voor een intiem dineetje voor twee is het minder geschikt. De nadruk ligt meer op cafe dan op eet. Je moet het hebben van een gezellige club mensen en dan kun je een leuke avond hebben. Het is niet duur en de bediening kan ermee door. |
karpov 15 augustus 2009 | |
Matig eten, langzame bediening cq voorbereiding, aftandse tafels en stoelen en indringende lucht van frituurvet in het restaurant. |
Proever73373 28 maart 2008 | |
Schijnbaar is dit restaurant een echte aanrader voor tapas. Na veel goed recenties van vrienden ook maar eens geprobeert. Helaas op de avond dat wij er waren was er gewoon a la cart.
Geef zelf je mening over Eten en Drinken de Uitdaging