Gisteren wederom heerlijk gegeten bij Girasole. Vooral de vis in zoutkorst (Specials kaart) is een aanrader, maar ook het meer 'gewone' Italiaans is prima! Verder heerlijke, gezellige locatie buiten het centrum!
Prima prijs-kwaliteit!
Een gezellig en zeer goed restaurant waar je je thuis voelt. Een zeer uitgebreide kaart, een chef met een grote passie voor zijn vak en een uitstekende bediening en prijs/kwaliteit verhouding!
Met vier gegeten. Het restaurant biedt een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. De bediening was vriendelijk, maar niet heel attent/snel, dat was wel een punt van irritatie. Desondanks een prima keuze geweest.
Mijn hemel, wat heb ik hier zalig gegeten. We hadden niet gereserveerd, maar in het zaaltje achter was nog plek. We vroegen een kruidige, droge witte wijn en daar begon het smaakavontuur. We besloten het assortiment voorgerechten te delen. Goede keuze, want elke hap was een smaakexplosie! De allerhartelijkste eigenaresse koos voor mij als hoofdgerecht de coquilles met risotto. Ik moest echt bijna huilen, zo lekker! Ik kan nog maar één woord zeggen: BRAVO! Elke cent waard!
Geef zelf je mening over Ristorante Pizzeria Girasole