| Keuken | Eetcafé |
| Gemiddelde menuprijs | €27.50 |
| Openingstijden | 11.00-01.00, vr-za tot 02.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
tropez 26 februari 2012 | |
Beste , wij hebben heden avond bij de koffer in Mierlo , wederom heerlijk onbeperk tapas gegeten lekken op ons gemak , zoals het hoort , en willen dit bij iedereen die dit leest ook aanraden? nogmaals bedankt het was weer lekker, grx Tea en wil. |
S.Visser 30 januari 2012 | |
Dit is enkel een mening over de koffie. 's Morgens dinsdag 24 januari 2012 een koffie met Luikse wafel (en warme kersen) genomen. Lekker en prima service (door Mieke)! |
jonathancarter 7 december 2011 | |
erg slecht zelfs een portie bittergarnituur lieten ze aanbranden 45 minuuten gewacht op bittergarnituur |
sjannelleke 22 oktober 2011 | |
Heb vanmiddag probern te lunchen in de Koffer: om 12.15 uur kwamen we binnen. te drinken besteld en de lunchkaart gekregen. we bestelden twee tostis gerookte zalm en gebakken champignons op brood. om 14.00 uur (!!!!!!!) ben ik gaan vragen waar ons eten bleef. Ze waren de bestelling vergeten door te geven!! ze zouden zo snel mogelijk onze bestelling in orde maken. Om 14.20 uur (!!!!!!) nog maar eens een verveelde serveerster op haar schouder getikt.Haar professionele reactie: "Ik heb het aan de kok doorgegeven maar die wil niet naar mij luisteren, de hele dag al niet, hij is heel dwars vandaag". Wil je dekok even roepen, vroegen wij. en daar kwam kokkie. HOu je vast, dit is wat hij zei: "laat ik het even uitleggen, als ik jullie nu voor laat gaan, gaan andere mensen ook zeuren". dit was de druppel! jassen aan en wegwezen. Vooral ook nooit meer naar toe gaan. |
Jan040 4 oktober 2011 | |
Ik ben in het verleden zeer regelmatig bij De Koffer te gast geweest.
Geef zelf je mening over De Koffer