Eetlokaal Van de boer doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni
danie63 12 mei 2012 | |
we hebben hier met een groep heeerlijk gegeten. Gastvrij.
DE 11 mei 2012 | |
Op de avond dat wij er waren was er een "carte blanche". Wij konden aangeven wat we persé niet wilden. We hebben heerlijk gegeten! No nonsense sfeer, prima prijs-kwaliteit, goede wijn.
Bijl010 5 april 2012 | |
Lekker gegeten gisteren. Op woensdag is er geen kaart. Dat mocht de pret niet drukken: voor-, hoofd en nagerechten smaakten goed. Eenvoudig maar met aandacht bereid! Bediening is charmant, mag wel meer aandacht hebben voor lege glazen. |
tlmachos 3 april 2012 | |
Na een eerste poging waar we niet zo blij van werden, toch nog maar eens een kans voor Eetlokaal Van de boer. Maar het viel weer tegen, vooral voor de vegetariërs onder ons. Aardappelsoep vooraf en aardappelen (gebakken maar vettig, slap) in het hoofdgerecht was wat te veel van het goede. Ook de wachttijden van binnenkomst tot drankje, van drankje tot menukaart en daarna tot de gerechten kwamen, waren te lang. Overigens was de menukaart een tamelijk nutteloze exercitie, want we hadden allang gezien wat er te eten was op het bord. Als de op het bord ook de prijzen zetten, hoeven de menukaarten niet meer te worden uitgedeeld. Sympatieke zaak, maar er moet nog wel wat gebeuren om er echt te kunnen genieten. |
ronald1606 18 maart 2012 | |
Afgelopen vrijdag gaan eten; na een trage opstart van de bediening (eerste drankje, menukaarten....alles duurde onnodig lang) kwam het hoofdgerecht. 3 van de 4 mensen in ons gezelschap hadden 'coq au vin'. Maar de kip erg klein (een pootje en een dij, niet eens een filet!) en slechts lafjes gemarineerd in de wijn. Op het bord lag deze in een smakeloze fond/boullion (dus geen wijnsmaak of kruiden of iets). Verder weinig substantie: een paar blokjes groente en paar partjes aardappel. Daar lag het hoofdgerecht, voor ruim 20 euro een regelrechte miskoop. Dessert was okay (chocotaart) maar ook niet bijzonder. Veel poeha over 'Van de boer', maar volgens mij krijg je bij een boerengezin tenminste een vol bord |
Pieter-Jan71 19 februari 2012 | |
Gisteren goed gegeten. Gastvrij, prettige sfeer, zeer vriendelijk personeel. Aanwinst voor Rotterdam! Je verwacht het niet op deze plek, maakt het extra leuk. |
dandoen 17 januari 2012 | |
Fantástische lunch!
leanne123 24 november 2011 | |
Super service, vriendelijk en behulpzaam.
roelofdevries 10 november 2011 | |
In korte tijd hebben we 4x gegeten bij het meest sympatieke restaurant van Delfshaven! Lang verhaal kort makend: Van de Boer is uitstekend! De heren hebben geen gemakkelijke plek gekozen voor het vestigen van hun restaurant. Buiten het centrum en tussen de groenteboeren, donerzaken en avondwinkels op het hoekje van de kruising Grote Visserijstraat en Mathenesserweg. Ofwel: Ze moeten knokken voor hun plek.
Carocel 7 november 2011 | |
prima gegeten ! We waren met vier personen waarvan 1 vegetariër, wat geen enkel probleem was. Volgens de vegetariër had ze zelden een zo lekkere en afwisselende vegetarische maaltijd voorgeschoteld gekregen !
Geef zelf je mening over Eetlokaal Van de boer