Eetlokaal Van de boer over zichzelf

Eetlokaal Van de boer werkt met zoveel mogelijk producten rechtstreeks van het platteland. Bij de eigenaren Sander en Paul kunt u zowel overdag als ’s avonds terecht voor heerlijke gerechten. Alles wordt ambachtelijk gemaakt. Ervaar het échte Rotterdam, midden in de dynamiek van de grote stad. Geopend van woensdag t/m zondag van 11u00 tot 22u00. www.vandeboer.nl

KeukenBistro, Biologisch & Lunchroom
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Het woord 'boer' in de naam van dit restaurant is bewust niet met een hoofdletter. Dit betreft namelijk niet de naam van de chef of restaurateur, maar vertelt je wel waar alle ingrediënten rechtstreeks vandaan komen. Biologische en seizoensgebonden producten vormen de basis van overheerlijke gerechten. Zoveel mogelijk wordt huisgemaakt, waarbij je kunt denken aan patés, stoofgerechten en soms zelf likeur. In deze zaak wordt duidelijk met passie en plezier gewerkt, ook door de bediening.

dandoen dandoen 17 januari 2012

Fantástische lunch!

In deze omgeving zou je zo'n zaak bijna niet verwachten. Mooi aangekleed, met supervriendelijke bediening: dat was reeds een goed begin. Toen de jongeman in plaats van met een menukaart aan te komen, ons vroeg wat we wilden eten, was dat helemaal fijn. Twee salades werden het: één met vis en één met vlees. Voor slechts zo'n €8/9 per salade was er dat één om "u" tegen te zeggen. Heerlijke salade met meer dan royale vulling.

Een aanrader!!

leanne123 leanne123 24 november 2011

Super service, vriendelijk en behulpzaam.
Lekker eten, allemaal zeer smakelijk. Fijn ook dat de keuzes biologisch en vanuit de streek zijn.
Lekker gegeten dus, toetje was nog het lekkerst! Bij alles mooie wijn.

roelofdevries roelofdevries 10 november 2011

In korte tijd hebben we 4x gegeten bij het meest sympatieke restaurant van Delfshaven! Lang verhaal kort makend: Van de Boer is uitstekend! De heren hebben geen gemakkelijke plek gekozen voor het vestigen van hun restaurant. Buiten het centrum en tussen de groenteboeren, donerzaken en avondwinkels op het hoekje van de kruising Grote Visserijstraat en Mathenesserweg. Ofwel: Ze moeten knokken voor hun plek.

Maar, dat doen ze! En Hoe! Het eten is geweldig, de prijs is meer dan okay en de service is top. Daar waar bij veel restaurants de vegetarische gerechten een ondergeschoven kindje zijn, hoef je je hier als vegetariër niet druk te maken.

Ofwel: Wil je een prettige avond met lekker eten en een prettige ongedwongen sfeer dan is dit de place to be!

Carocel Carocel 7 november 2011

prima gegeten ! We waren met vier personen waarvan 1 vegetariër, wat geen enkel probleem was. Volgens de vegetariër had ze zelden een zo lekkere en afwisselende vegetarische maaltijd voorgeschoteld gekregen !
Ik had zelf de langoustines (erg lekker) en als hoofdgerecht de vlaamse stoof op witte kool, waar we als verrassing nog een extra bordje van kregen (dat ging ook helemaal op).
De wijn was van een gemiddelde kwaliteit, maar dat mocht de pret niet drukken.
De serveerster was erg leuk, en ik heb niemand gezien die raar met een schort stond te schudden.
Wij gaan hier zeker vaker eten !

ldb ldb 7 november 2011

fantastisch gegeten op zaterdagavond.
heerlijke langoustines en scheermessen. fantastische vis en hert. mooie kazen.
Goede begeleidende wijn.
leuke bediening en ontzettend fijne enthousiaste kok.
Niets meer aan doen!

Geef zelf je mening over Eetlokaal Van de boer

LunchDiner
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Zaterdagvan 12:00 tot 22:00
Zondagvan 12:00 tot 21:00

Opmerkingen

open de gehele zomer //overige feestdagen open//gesloten van 25 december tot 3 januari

Meld dit restaurant als gesloten