| Keuken | Indiaas |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
James Mackay 26 februari 2012 | |
Gezellig klein restaurant met authentieke keuken. Erg vriendelijk personeel. Eigenaar laat zich desgevraagd graag verleiden tot verhalen over India, maar dringt zichzelf zeker niet op. Geeft ook leuke tips voor lekkere combinaties. Indiaas muziekje had er wel bij gemogen, maar liever geen muziek dan muzak. Verder helemaal top. |
bootje7 15 januari 2012 | |
Door Mantra de catering laten verzorgen voor mijn feestje. Het eten was echt heerlijk en de hoeveelheid was ruim voldoende. Alles werd keurig volgens afspraak gebracht en weer opgehaald. Zeker aan te bevelen! |
karininline 1 september 2011 | |
Gezellig klein restaurantje met lekker en betaalbaar eten. Aanrader is de Peshwari Naan te combineren met een heet lamsgerecht (Lamb madras), smullen! De rijst is zeer goed bereid. De garlic naan bevat te weinig knoflook naar mijn smaak maar smaken verschillen en de peshwari naan is zalig. De lamb thali was een klein feestje voor mijn ogen en mijn maag. De bediening is zeer vriendelijk en redelijk vlot. |
joetje 8 augustus 2011 | |
Uitstekende indiaase curry en tandoorigerechten soms extra sausje om het wat pittiger te maken prijs/kwaliteit is helemaal ok. beslist een aanrader |
KarstR 17 juli 2011 | |
Na de hele goede verhalen op Iens besloten Mantra zelf ook eens te bekijken. Een behoorlijke tegenvaller. Erg lang moeten wachten op het opnemen van de bestelling. Daarna nog bijna drie kwartier moeten wachten. De viskoekjes vooraf vielen erg tegen. Veel te droog en niet krokant. De gebakken champignons waren wel lekker. Vervolgens ruim drie kwartier moeten wachten op het hoofgerecht. De Mantra special was okee maar niet bijzonder. De kleine garnalen in kruidige spinazie saus waren domweg niet lekker. Kreeg sterk de indruk dat de spinazie uit een Iglo diepvries pak kwam. Vervolgens was ook de nan nog op en klopte aan het eind de rekening niet. Dit was kennelijk niet hun dag en dus helaas ook niet de onze. Overigens zijn eigenaar en medewerkers wel heel aardig en hoop ik dat het een volgende keer beter is. Een eerste onvoldoende dus voor Mantra op Iens. |
Geef zelf je mening over Mantra