Roemer020 23 april 2012 | |
Afgelopen donderdag 19 april geweest in dit gezellige tentje op de Lindengracht. Geweldige sfeer en super bediening! Werden bediend door een man (Sjef?) die weet wat Hospitality betekent, fantastisch. Het eten was ook heerlijk.
Mark_020 4 april 2012 | |
Beste prijs/kwaliteitsverhouding van de stad. Familiebedrijf waar alles gewoon klopt. Eigenlijk is het gewoon een buurtrestaurant wat vol zit met regulars. Eten is altijd smakelijk. Alles is vers en met zorg gemaakt. |
Meatmenow 16 maart 2012 | |
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bediening is ook uistekend.
kevin1234 8 september 2011 | |
helemaal leuk!! goed personeel, hele goede sfeer, maar het eten is geweldig, niet een overdreven groot menu, lekker simpel gehouden en alles is heerlijk! to die for! |
MeMalou 13 juli 2011 | |
Gezellig restaurant, leuk dat we een selectie van verschillende voorgerechten kregen aangeboden, de porties zijn groot genoeg, ongedwongen, informele sfeer. Leuk voor een vrijdagavond kletsen, borrelen en eten met vrienden! |
Proever62921 10 juli 2011 | |
Naast de zeer vrolijke dame in de bediening was de sticky toffee pie subliem! |
editing 3 juni 2011 | |
Wij zijn buurtbewoners en eten hier zeer regelmatig. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, het is een eetcafé, er gaat wel eens wat mis. Denk aan dikke, taaie korst van garnalenkroketjes, tot pudding gebakken visfilet en een salade met lauwwarme zalm met een zoete (!) dressing. (Kok: "Omdat ik die dressing altijd lekker vind.") Maar genoeg gezeurd, er staat veel meer positiefs tegenover, bijvoorbeeld de verslavende saté en de perfecte frietjes. Sfeer en bediening zijn dik in orde. Wij blijven fans. |
Zimski 15 december 2010 | |
Afgelopen zaterdag 11/12/2010 hebben wij met een groep van ongeveer 15 man een hele gezellige en leuke avond gehad in Vlaming. Heel prettig personeel en heerlijk eten voor een goede prijs. Een echte aanrader! |
justindekker 2 december 2010 | |
ik ben hier nu meerdere malen geweest en vind dit restaurant qua sfeer een van de leukste het is lekker ongedwongen en het personeel is super vriendelijk het voelt voor mij bijna als thuiskomen en de bediening bijna als familie.. ! het eten is puur, niet te gecompliceerd gewoon erg smaakvol ! lekkere ossenhaas en tonijn ! en de sticky toffee pie en creme brulee zijn om over te dromen! wij komen hier soms speciaal s avonds na ons zelf gekookte eten heel even voor langs ....pas op ! zeer verslavend!! echt een aanrader! |
Bnunster 12 november 2010 | |
Altijd als wij hier komen is het een uitstekende ervaring! Service goed, heerlijk eten en gezellig omgeving. |
Geef zelf je mening over Vlaming Eten & Drinken