helemaal leuk!! goed personeel, hele goede sfeer, maar het eten is geweldig, niet een overdreven groot menu, lekker simpel gehouden en alles is heerlijk! to die for!
Gezellig restaurant, leuk dat we een selectie van verschillende voorgerechten kregen aangeboden, de porties zijn groot genoeg, ongedwongen, informele sfeer. Leuk voor een vrijdagavond kletsen, borrelen en eten met vrienden!
Wij zijn buurtbewoners en eten hier zeer regelmatig. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, het is een eetcafé, er gaat wel eens wat mis. Denk aan dikke, taaie korst van garnalenkroketjes, tot pudding gebakken visfilet en een salade met lauwwarme zalm met een zoete (!) dressing. (Kok: "Omdat ik die dressing altijd lekker vind.") Maar genoeg gezeurd, er staat veel meer positiefs tegenover, bijvoorbeeld de verslavende saté en de perfecte frietjes. Sfeer en bediening zijn dik in orde. Wij blijven fans.
Afgelopen zaterdag 11/12/2010 hebben wij met een groep van ongeveer 15 man een hele gezellige en leuke avond gehad in Vlaming. Heel prettig personeel en heerlijk eten voor een goede prijs. Een echte aanrader!