Welkom bij Eetcafé 't Trefpunt.
Eetcafé 't Trefpunt, gelegen aan de Soetendaalsekade in Rotterdam
is per auto makkelijk bereikbaar. U kunt vanaf 18.00 uur gratis parkeren.
Komt u met het openbaar vervoer, tramlijn 4 en 8, gelegen aan de Bergweg
zijn op loopafstand bereikbaar.
Tot Straks !!!
wij (mijn man en twee zoons) komen hier vaak en graag. Voelt altijd een beetje als thuiskomen. Het eten is prima, ruime keuze. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Bediening/service is perfect en zeer persoonlijk. Een hartwerkend, Rotterdams, familiebedijf. Een aanrader.
Een vriendelijke en ongedwongen sfeer. Goed eten met zorg bereid. Voor een redelijke prijs, zeker door de weeks.
Een heerlijke amuse bij binnenkomst, eigengemaakte paé. Heel smakelijk. De lauwe geitenkaas is een aanrader. Alleen de twee boontjes (uit blik?) ontsierden t geheel. De dressing erbij was uitstekend.
De t-bone was mals en daadwerkelijk à point. De erbij geserveerde aardappelgratin, koolsla en patatjes smaakten prima. Afgesloten met een ijscoupe met boerenjongens en advocaat. Overdadig maar heerlijk. De espresso was gelukkig ook van prima bonen gemaakt, zodat ik met een weldadig gevoel naar buiten stapte. Dank aan mijn gastheer Wim Boshuizen. Prima adres waar we zeker zullen terugkomen.