-Kim- 1 april 2012 | |
Super lekker gegeten weer, dus aanrader! (om het met andere mensen te delen, toch maar eens hier op iens een reactie geven). Daarnaast zijn het geweldige personen die ook altijd in zijn voor een praatje, grapje, enz.! |
janine2 20 januari 2012 | |
Beste pizza in Amsterdam, en erg goede service. |
piceye 13 oktober 2011 | |
Verreweg de beste en de leukste Pizzeria van Amsterdam. Stevige kaart met natuurlijk veel pizza's van traditioneel tot avontuurlijk. Goede anti-pasti. Het zuid-italiaanse bloed stroomt hier duidelijk door de aderen.En als Seba het op een zingen zet ben je helemaal uit. |
barbara123456 12 oktober 2011 | |
Weer een lekkere pizza met de kinderen gegeten onder het voetbal kijken, ook al hou ik niet van voetbal. Het deeg was zo lekker dat ik ook alle korstjes van zoontje Luca heb opgegeten (fout, fout, foei). Het allerbeste wat ze hebben staat niet op de kaart: de rauwe 'tapenade' met brood dat je automatisch krijgt bij het zitten. En de tiramisu, echt eindelijk een Italiaanse tiramisu. Ook al wonen we in Noord en het is een hele reis naar de Ceintuurbaan te gaan, als we de tijd voor hebben, doen we dat. |
alexvelt 8 augustus 2011 | |
Gisteren 2 heerlijke pizza's meegenomen. De geur van verse kruiden komt je tegemoet. Goede ingredienten, geen blikvoer. Top!! |
DutchVIE 16 maart 2011 | |
Een super pizza voor een super prijsje! het is er niet echt gezellig (behalve als Italiƫ voetbalt en je van voetbal houd...), maar het decor is prima, en de bediening vriendelijk. |
Casper9 15 september 2010 | |
Uitstekende prijs-kwaliteit-sfeer verhouding bij een echte Italiaanse pizzaria.
nijenhuis 3 september 2010 | |
Als je gezellig goede pizza wilt eten of een smakelijke pasta, dan kunt je hier terecht. Gisteren pizza Isabella gegeten. Een pittige pizza met paparika, pepers en salami. Verrukelijk! Opvallend aan Taxi is de uitstekende en zeer vrolijke bediening. Met "opa" en de immer vrolijke koks "paolo" en "seba" is het hier Italie op zn best. Het trio was ook fantastisch met onze dochter. Verder tiramisu om je vingers bij op te eten, goede huiswijn en Italiaans bier :) |
koning020 28 augustus 2010 | |
zekerheidje. smakelijke pizza's - leuke variaties voor 10,- max. vriendelijk personeel. eethuis-achtig. |
ASR AFOORT 16 juli 2010 | |
Een van de beste Pizza's van Amsterdam. Authentiek Italiaans ook dus niet half kebab/half Pizza restaurant.De huiswijn is betaalbaar en heerlijk. |
Geef zelf je mening over Pizza Taxi da Paolo & Seba