KeukenFusion, Internationaal & Europees

Wat een prachtlocatie en wat een sfeervolle tent! Volledig in lijn met de uitstraling van de NDSM-werf. 's Winters voelt het warm en behaaglijk en 's zomers vind je er een van de bekendste terrassen van Amsterdam door het overweldigende uitzicht op het IJ. Erg lekker zijn de huisgemaakte taarten, maar ook de seizoensgebonden gerechten zijn goed en worden geserveerd voor een vriendelijke prijs.

Dijkje Dijkje 6 mei 2012

Goede gezellige lunchplek met prachtig uitzicht. Wij boften. Een blusboot gaf een demonstratie. Lekkere gerechten op de kaart. Smaakt ook prima. Heerlijke geitenkaaskroketjes van Oma Bob. De serveerster was nog erg onervaren. De tocht terug per pont naar het Centraal Station is iedere keer weer fantastisch (en gratis).

connaiseur_1982 connaiseur_1982 15 april 2012

Ik denk dat iedereen weet en met mij eens is dat de locatie gewoon niet beter kan van deze tent: uitzicht op amsterdam, gratis parkeren (en altijd plek) prachtig terras etcetera.

Maaaaaaaarr bediening en keuken = totale chaos. Ze zouden beter een soort counter/self-service concept ervan kunnen maken. dan kan het bier sneller worden getapt, en de klant heeft sneller zijn eten op tafel doordat je een handje in de bediening in de keuken zet, niemand die het merkt!

Daarom : redelijk. Dus be prepared!

TanjaClaudia TanjaClaudia 1 april 2012

Aardig tentje. Pretenderen meer te zijn dan dat ik vond. Wat rommelig maar waarschijnlijk met opzet ? Niet veel eten op je bord en een kleine kaart.

McTavish McTavish 17 januari 2012

Lunch on Sunday 14 Jan 2012.... not impressed! The soup was described as home-made, but it tasted straight out of a packet, really not worth €4. The salad as main dish was very dissappointing - a few sun dried tomatoes, some fetta cheese, salad, spring onions (!!!???) raw onion (?!), raw red and green peppers, and a basket of dry wooly bread - for €7,50. Noorderlicht charges high street prices for food which is very dissappointing.
Service was great, however - very unusual for Amsterdam. But if it gets busy you will be waiting, as they seem to be often understaffed.
This could be a really great place to eat but there is obviously no enthusiasm to make an effort in the kitchen - come on guys! you can do much better!

FlyingRhino FlyingRhino 5 januari 2012

Café Noorderlicht is slechts 1 van de 2 horecagelegenheden op de nog immer steeds populairder wordende NDSM-werf (vanaf het Centraal station in 10 a 15 minuten te bereiken met de pont), dus niet zelden is het er druk. Dat komt de wachttijd voor je bestelling, en de vriendelijkheid van de serveersters, helaas niet bepaald ten goede.

Vandaar dat ik, als regelmatige bezoeker van Café Noorderlicht, mensen die deze toko willen bezoeken altijd aanraad om er alleen heen te gaan voor een drankje met eventueel een borrelhapje, om vervolgens van de locatie en de ongedwongen sfeer te genieten, want qua diner zijn er in deze prijscategorie betere én snellere alternatieven voorhanden.

Geef zelf je mening over Noorderlicht

Maandagvan 11:00 tot 22:00
Dinsdagvan 11:00 tot 22:00