| Keuken | Frans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Teesink 21 oktober 2011 | |
Afgelopen week er gegeten. Het is het allemaal net niet. Net iets te donker aan tafel. Het fineer van de tafel laat los. Naar onze smaak pasten de ingredienten van beide voorgerechten niet goed bij elkaar. Bij het hoofdgerecht werden de verkeerde bijgerechten geserveerd, aardappeltjes waren al koud en de gepofde aardappel is nooit aangekomen. Smakeloze whiskey in de Irish coffee. Wel was de serveerster erg attent. Helaas konden de klerern de was in, het is lang geleden dat een avond uitgaan de volgende ochtend nog in jre kleren te ruiken is. Ze moeten echt investeren in betere afzuiging want koken in het restaurant vind ik ook wel erg gezellig. |
Svenol 8 mei 2011 | |
In de afgelopen tien jaar hier regelmatig gegeten. Eten smaakt naar mijn mening zeer goed. De kreeftensoep is voor mij de topper. Voor wat betreft de prijs kwaliteit verhouding is dit een van de betere eetgelegenheden in de omgeving. |
missmeissie 30 mei 2010 | |
al een aantal keer gegeten. het eten is er goed, maar het is alleen jammer dat de kaart niet veranderd. er zijn wel gerechten die er op het schoolbord bij komen, maar de kaart blijft onveranderd. dan kan je inderdaad wel na een tijdje die gerechten goed serveren.
Robg 24 april 2010 | |
Was hier een tijdje niet geweest maar vrijdag 23-4 met een vriendin deze Bistro weer eens bezocht.
Rebec 20 november 2009 | |
Deux Cafe Deux is een gezellige bistro met goede bediening en lekker eten. Het 3 gangen keuze menu is erg aantrekkelijk en heeft een mooie prijs. Sinds kort hebben ze nu elke laatste zondag van de maand een Heemstede jazz brunch, waar een bekende tot semi bekende jazz artiest live optreedt wat veel sfeer en gezelligheid met zich meebrengt en dit allemaal als voorproefje voor het Heemstedejazz festival dat in december gaat plaatsvinden.
Geef zelf je mening over Restaurant Bistro Deux