We zijn met het gezin in de krokusvakantie naar SnowPlanet geweest, waar we na het skiën heerlijk hebben gegeten in de Lodge. Super gezellig restaurant met veel hout en een open haard. Ik vond de kaart verrassend goed, dat had ik niet verwacht. Ook hebben een heerlijke wijn gedronken. Het was een zeer geslaagde middag.
Afgelopen weekend zijn we gezellig met het gezin wezen skiën bij SnowPlanet. Tot onze verbazing hadden ze er, buiten een Grand Café, ook een à la carte restaurant “The Lodge”. Na het skiën hadden we behoorlijk trek gekregen en kwam er net een tafel vrij. Wij kunnen niets anders zeggen dan een goede ambiance, lekker eten en een goede opmaak (het oog wil ook wat). In tijden niet zulke lekkere kalfsoester gegeten. Eindelijk een goed restaurant in Spaarnwoude. Perfect na een actief dagje in de sneeuw. Wij komen zeker terug.