Pavarotti

17%

13%

17%

Beoordelingen van proevers samengevat

Bij de een krijg je het gratis, maar bij Pavarotti ‘moet voor het stokbrood met kruidenboter wel worden betaald’. Verder is het ‘een gezellig restaurant waar je voor weinig geld kunt eten’. Overigens kun je hier ‘niet pinnen en krijg je geen kraanwater bij het eten als je erom vraagt’.

Proever82015
Redelijk 19-10-2008
0 0
Het eten is niet bijzonder, maar wel best lekker en goedkoop. De locatie is top (als je bij het raam zit, kun je lekker naar het winkelend gepeupel kijken) en de zaak is leuk ingericht. Minpunt is dathet personeel nogal ongeïnteresseerd en opvliegend overkomt...
Proever79617
Slecht 14-08-2008
0 0
Na elk bezocht evenement in Rotterdam gaan we hier standaard eten. Altijd goed bevallen. Helaas is dit nu voorbij. Na de Dance Parade (09-08-08) kwamen we hier rond kwart voor 8 binnen. Na 10 min. al een tafel, terwijl het behoorlijk druk was. Maar dat wisten we, is altijd zo. Kregen ook gelijk wat te drinken. Na een uur wachten nog geen eten. Serveerster zag dit en excuseerde zich; er waren maar 2 koks
Proever76507
Slecht 08-06-2008
0 0
Met z'n vieren gingen wij eten bij Pavarotti op een donderdagavond. Van de prijzen kun je niet veel kwaliteit verwachten, maar toch wel gewoon eetbaar eten. We hadden vooraf brood met kruidenboter besteld, wat opvallend snel gebracht werd. Voordat we deze nog niet voor de helft op hadden, werden de pizza's al geserveerd (ook opvallend snel). De pizza's waren aangebrand en er lag een dikke laag vet bovenop. Ik had
petraderuiter
Redelijk 19-04-2008
0 0
De pizzas zijn goedkoop en lekker. De bediening is niet fantastisch. Je kunt er niet pinnen, en je krijgt ook geen kraanwater bij je eten als je er om vraagt.
Proever60672
Goed 15-01-2008
0 0
Ik kom hier vaker. Vind het een gezellig restaurant waar je voor weinig geld lekker kunt eten. De pasta met roomsaus vind ik heerlijk. Dat je voor het stokbrood moet betalen is niet meer dan normaal toch? bij de een krijg je het gratis, bij de ander niet. De bediening is erg vriendelijk. Enige minpunt is dat er niet gepint kan worden, alleen contant betalen.

Beoordeel zelf!

Je mening dient te gaan over het restaurant. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend