Als ik in Rotterdam ben ga ik graag bij La Vita รจ Bella. Heerlijke cappuccino, smakelijke broodje en zeer aangename plek om met vrienden of collega's te lunchen. Na het werk kun je hier ook dagverse gerechten halen of je kunt hier ook gewoon dineren. Mijn advies is wel dat je moet reserveren want er zijn weinig tafels en is daarom altijd vol. De kwaliteit is erg goed en wat ik ook belangrijk vind, ze maken alles zelf en iedere dag vers! De Pesto is echt top, deze wordt gemaakt met verse basilicum, maar ook de truffeltapenade wordt met verse truffels gemaakt. Zio Cornetta is de nieuwste broodje, gewoon top.... Ciao, Sonja
Het is en blijft een leuk schattig zaakje, vooral nu op de nieuwe locatie. Ik vind het niet goed, maar redelijk. Dit komt met name door de kosten, buitenproportioneel. De prijst/kwaliteit verhouding is echt een beetje zoek. De broodjes zijn heerlijk, maar vorige week kochten we hier een kleine ciabatta, een heel klein stukje salami en wat kaas voor 15 euro. Voor een topproduct zou dit nog niet eens zo gek zijn, maar de ciabatta was bijv. niet zo goed als het lunchbrood dat ze verkopen voor de broodjesverkoop. Ondanks dat het meestal goed is, voelde ik me deze keer een beetje bekocht. Volgende keer houd ik het dus bij een broodje en de traiteur-happen uit de vitrine laat ik liggen.
Een authentieke Italiaanse winkel! Ik kom hier graag voor de heerlijke broodjes en voor de take away menu. De Espresso is hier ook prima, maar de Cassata is hier echt top!
Ik heb begrepen dat er meerdere winkels in Nederland zijn, maar als deze heb ik ze nog niet gezien.