Daar Baand over zichzelf

Daarbaand heeft een creatieve keuken die het accent legt op bijzondere kruiden. De eigen bedachte smaakcombinaties in ons menu zijn alleen hier te proeven. Heeft u iets te vieren, zorgt u dan voor het feest en de gasten, dan zorgen w

KeukenBbq, Grill, Internationaal, Perzisch, Vegetarisch & Iraans

Lidiat Lidiat 20 januari 2012

Vaker bij Daar Baand gegeten en altijd lekker. Verschillende gerechten geproefd, de geit, de eend en de lam waren allemaal lekker. Ook de gevulde aubergine was heel lekker. Ik ben gek op de yoghurt drank, Doug, ik kan een hele liter drinken. Andere vrienden vinden het helemaal niet lekker. De inrichting is niet heel mooi. De bediening wisselend.

don-chris don-chris 24 december 2011

Ik kom al jaren bij Daar Baand en ben nog geen enkele keer teleurgesteld. OK, je moet er niet heen gaan voor het hippe design, maar de warmte van de familie (vooral de eigenaar) en het heerlijke Iraanse eten maken het een hele bijzondere ervaring elke keer weer. Nu ben ik zelf niet zo heel spannend, want ik ga elke keer voor de Mahiche (Wilde lam, eerder altijd geit). Qua voorgerecht nemen wij altijd meerdere tapa's - neem zeker de Khorma (loempiaatjes van geitenkaas en dadel). Al het eten is erg rijk van smaak en goed gekruid.

Proever37771 Proever37771 2 oktober 2011

Het eten is slecht en de service is nog slechter. het is geen echt Iraans eten wat je daar eet.
zeer slecht!!!!!!

Kiki Sugar Kiki Sugar 23 maart 2011

Het was moeilijk kiezen uit de menukaart, want alles klonk even lekker! Na enkele heerlijke tapas (mozerella in honing/yoghurt, geitenkaas met honing in deeg, gegrilde zalm met paprika en olijventapenade met brood) had ik gekozen voor de eend met granaatappelsaus en basmatirijst. Dit was overheerlijk! Daarna had ik als nagerecht Iraans ijs met pistache, saffraan en rozenwater en dat was een geweldige smaaksensatie!
Het enige minpuntje was de bediening, want zijn Nederlands was moeilijk te verstaan en we zaten lang met lege glazen... Voor de rest was er een gezellige sfeer met Oosterse muziek en heerlijke geuren uit de keuken. Ook de toilette was schoon en hygienisch inclusief vochtige doekjes!

GerardPL GerardPL 11 januari 2011

Was mijn onderstaande recensie nog goed, inmiddels heb ik mijn mening bijgesteld. Onlangs weer gegeten daar, mijn vrouw bestelde lamschenkel en ik wilde geit met o.a. abrikozen. Welgeteld 1 abrikoos geteld, de wilde geit was verpakt in teveel en te pittige saus, waardoor je geen vlees proefde. Toen we uitgegeten waren hadden mijn vrouw en ik exact hetzelfde bot op ons bord!! Mijn vrouw, van mediterraanse afkomst, proefde nog even van mijn bot en concludeerde dat het precies hetzelfde vlees was als haar lamschenkel. De ober hiermee geconfronteerd, maar die hield toch vol dat ik wilde geit had.

Geef zelf je mening over Daar Baand

Maandagvan 17:00 tot 22:00
Dinsdagvan 17:00 tot 22:00
Woensdagvan 17:00 tot 22:00
Zondagvan 17:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten