MOOII doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni
Tabbueno 18 maart 2012 | |
Op zondag samen met mijn vriendin een 4-gangenmenu opgepeuzeld bij MOOII. We hebben er niet veel op aan te merken, echt een heerlijk onbezorgd avondje uit!: vriendelijke ontvangst, lekker eten en personeel wat verstand van zaken heeft (althans, de heer die ons heeft bediend).
EmilyJane 10 februari 2012 | |
Heb hier voor mijn verjaardag met een groep van 10 personen gegeten. Doordat we met zijn 10e waren moesten we van te te voren uit 3 menu's kiezen. Alleen was iemand van ons gezelschap islamitisch en die kon dus geen varkensvlees eten. Gelukkig was dit geen probleem het menu werd zonder moeite aangepast en zijn gerechten werden ook nog is bereid in een aparte pan. Het eten was heerlijk, uitstekende service dus! |
Mklopstra 16 januari 2012 | |
Gisteren met z'n 3en bij mooi gegeten. Vriendelijk ontvangen door een jongen met verstand van wijn en het eten. Prijs kwaliteit is prima! Aanrader is het verrassingsmenu, de koks maken dan iets buiten de kaart om. Ik hoop zeker nog eens terug te komen! |
Marieke25 9 januari 2012 | |
Mijn ouders voor het eerst meegenomen naar restaurant MOOII. Super gezellige avond gehad en heerlijk gegeten. We hebben gekozen voor het 4-gangen verrassingsdiner inclusief bijpassend wijnarrangement. Mijn complimenten voor de koks en de gastheren, we hebben heel goed gegeten en de bediening was zeer professioneel. We hebben een top avond gehad, wij komen snel terug! |
McDennie 29 december 2011 | |
Dat je als vegetariër vaak nauwelijks keus hebt, daar heb ik me inmiddels bij neergelegd. Omdat we met een groep kwamen lunchen, was er een beperkt lunchmenu (4 gerechten, waarvan 3 x vlees of vis en 1 x geitenkaas). Vanwege het feit dat ik geen geitenkaas eet, vroeg ik of er een alternatief mogelijk was. Dit was niet het geval. Dit vond ik al wel vreemd, omdat ik er al eerder had geluncht en ik weet dat er meerdere vegetarische gerechten op de (normale) lunchkaart staan. Daarop vroeg ik of ik het dan de bedoeling was dat ik ergens anders moest gaan lunchen. Nou, er kon wel een groene salade in elkaar gedraaid worden! Het bleek ook echt niets meer dan dat te zijn: tomaat, sla, komkommer en een pijnboompit. En dat terwijl 1 tafel verder er twee omeletten geserveerd werden! Zeer, zeer slechte service en het is dan ook absoluut de laatste keer, dat ik hier een stap binnen heb gezet. Zonde, want het had heel anders opgelost kunnen worden. |
Gert23 14 oktober 2011 | |
Dinsdagmiddag heerlijk met elkaar gegeten en de keukenbrigade had een heerlijk grand dessert klaar gemaakt. Volgens mij ben ik nog vergeten hun te bedanken. Hierbij alsnog en tot de volgende keer. |
Thomentherese 14 september 2011 | |
Gisteravond genoten in MOOII! We kregen eerst een amuse, pangsit van gevogelte met wasabicreme, lekker! Als voorgerecht heerlijke verse schelp- en schaaldieren en een soepje. Daarna had ik zeeduivel. Die was mooi gegaard en goed op smaak. Heerlijk. Alles zag er ook prachtig uit. We zaten te vol voor een dessert, maar de duurzame koffie van afrikaanse koffieboeren smaakte goed en gaf ons een goed gevoel. Wat een supermooiie zaak! Strak en toch warm en met attente, vriendelijke bediening. Wij komen zeker terug! |
awoe 14 september 2011 | |
De nadruk ligt erg op trendy, ook bij de presentatie van de gerechten (moet tegenwoordig alles op leisteen?). Strak interieur.
Caren199 13 september 2011 | |
We hebben zondag echt heerlijk gegeten, een proeverij van de menukaart. Deze bestond uit 9 gerechtjes. De wijnen die daarbij geschonken werden, waren echt goed uitgekozen. We werden netjes ontvangen door de bediening.Helaas konden we niet buiten zitten, maar daar komen we zeker een keertje voor terug. |
EsenAl 10 september 2011 | |
Eergisteren hier gegeten. Ten eerste hebben we een uur zitten wachten op het voorgerecht, mijn vis schaalschelp voorgerecht bestond uit 3 dingen, een speculaaskruiden soep wat een bisque moest zijn, een garnalen salade wat alleen naar bieslook smaakt en als ergst kon ik niet eens definieren want ik zat alleen maar op zeezoutkorrels te kauwen zo ontzettend zout was het.
Geef zelf je mening over MOOII