MOOII doet mee!
Vanaf €20,- uit eten bij de beste restaurants bij jou in de buurt. Het culinaire feest begint op 21 juni en duurt dit keer maar liefst 10 dagen! Heerlijk toch?
Bekijk de deelnemersBelangrijkste kenmerken
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Heerlijke avond gehad bij Mooii, een aanrader. De service is absoluut een groot compliment waard, persoonlijke bediening, alles prima verzorgd, (zoals het hoort, maar je helaas niet vaak meer tegenkomt) jongen had verstand van zaken. Beiden het kreeftenmenu a 39,95 besteld, menu heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 4 mooie gerechten (kreeftensalade met verschillende limoenstructuren, mooie combinatie, een heerlijke kreeften(cappuccino) soep, een gegratineerde halve kreeft met heerlijke bijgerechten en een heerlijk dessert met o.a. een super pannacota) Wij komen hier zeker vaker terug!
Gegeten op: 8 juni 2013.k had gebruik gemaakt van de IENS deal (4 gangen voor 30 euro). De service is goed, het eten heerlijk (lekkere angus steak), het is leuk ingericht. Enige minpuntje wat ik kon vinden is dat de stoelen te groot zijn voor mijn lengte...
Gegeten op: 10 mei 2013.Via groupon bij MOOII gegeten voor een viergangenmenu. We werden vriendelijk ontvangen met een glas prosecco. Vervolgens carpaccio van coquilles, Thaise soep, gegrilde vis met gegratineerde mosselen en een proeverij van chocolade gekregen. Alle erg smakelijke gerechten en hierbij een lekkere droge witte wijn gedronken. Verder een mooi interieur met fijne stoelen. Erg leuk is ook de open keuken.
Gegeten op: 9 november 2012.Op basis van IENS-deal gaan eten bij MOOII. De zaak is stijlvol ingericht en de bediening is in lijn daarmee; echt keurig en goed verzorgd. Door de IENS-deal zit je natuurlijk vast aan beperkte keuzes in je menu, maar dat is in de geval geen probleem geweest. Mijn vrouw had de visvarianten en ik het vlees. Allebei waren we meer dan tevreden over de kwaliteit van de gerechten. Alleen was de saus bij de vis in verhouding wat overheersend waardoor de smaak van de vis niet volledig tot haar recht kwam. Voor mij was de grootste verrassing het dessert; normaal ben ik van de kaasplanken, maar nu zat ik vast aan de verschillende interpretaties van de aarbei. Zeer lekker, het ijs had bijvoorbeeld de smaak van echte verse aarbeien ipv de standaard hap suiker. Al met al een zeer genoeglijke avond met stijlvolle bediening en goed eten.
Gegeten op: 1 mei 2013.
Voor Koninginnedag via een Iensdeal bij restaurant Mooii in Rotterdam bij de Oude Haven geboekt.
Een prachtig gestyled restaurant met een mooi en groot terras om buiten te dineren bij mooi weer. Jammer genoeg was het nog net te koud om buiten te dineren, maar dat zal van de zomer zeker een keer gebeuren. Binnen ruim opgezet met mooie foto's en assecoires waardoor een behaagelijke sfeer gecreëerd werd.
De Iensdeal bestond uit een 4-gangen diner met een welkomstdrankje. Als welkomstdrankje namen wij een heerlijke rode huiswijn (grenache en syrah druif).
We kregen de beschrijving van de Iensdeal op papier aangeboden en konden een keuze maken uit 2 voor- en 2 hoofdgerechten. Het tussen- en nagerecht waren "vast".
Om te beginnen een stukje tonijnsteak, jammer genoeg net iets te ver doorgebakken, met salade. De salade fris en lekker gekruid. Het andere voorgerecht een lamsboutfilet in dunne plakjes met salade. Heerlijk van smaak en lekker licht en fris.
Het warme tussengerecht was een doperwtensoep met wat stukjes spek. De spek was een beetje taai maar de soep romig en vol smaak.
Het hoofdgerecht werd voor ons gegrilde bavette met een stukje gebakken sucade. De bavette was top gegrild en smaakvol. Bij de gebakken sucade bleek bij één van de hoofdgerechten een stukje lamsvlees te zitten in plaats van rundvlees. De totaal verschillende smaken van de vleessoorten gaan niet echt goed samen. Op onze opmerking dat het niet klopte, werd ook gelijk gereageerd dat het een foutje vanuit de keuken was. We kregen hiervoor zelfs een glas wijn aangeboden.
Het dessert was een proeverij van Hollandse aardbeien. We zijn geen echte toetjes mensen maar deze proeverij heeft ons positief verrast. De aarbeien sorbet was top.
Er kunnen wijnen per glas besteld worden waarbij er echt een ruime keuze is aan echt prachtige wijnen. Voor ieder wat wils en tegen schappelijke prijzen.
Ons verbaasde het dat het restaurant niet vol zat. Aan de bediening, kwaliteit van en zorg waarmee het eten bereid werd en natuurlijk de sfeer in het restaurant kan het volgens ons niet liggen. Waarschijnlijk was voor deze avond Koninginnedag de spelbreker.
Voor onze ervaringen een hoge score, vanwege de kleine foutjes uit de keuken geen 10 voor het eten. Maar absoluut een aanrader waar we zeker terug gaan komen.
Schrijf zelf een recensie over MOOII
Schrijf hieronder je recensie over MOOII. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Vrijdag | 12:00 - 22:00 |
| Zaterdag en Zondag | 16:00 - 22:00 |