KeukenEetcafé, Hollands & Koffiebar

Eleonora40 Eleonora40 8 mei 2012

Gebakken sliptongen en biefstukken kun je overal wel eten op Terschelling, maar voor wie wat meer culinair avontuur en raffinement wil, is De Koffiepot het juiste adres. Heerlijk vegetarisch gerecht van loempia met zeekraal gegeten en een geweldige mangomousse als dessert. Asperges en cranberry-ijs van mijn tafelgenoten waren ook uitstekend. De bediening is zoals je hem altijd zou willen: hartelijk en gastvrij. Een plek om terug te komen!

Richard Leiden Richard Leiden 31 maart 2012

Hier vorige week met 6 vrienden gegeten en de eigenaar gevraagd ons te verassen met Terschellinger en huis specialiteiten. De huissgerookte zalm, eend, lamsstoofpotje,verse makreel, Cranberry cheesecake en brownies waren heerlijk. De wijnen prima en de bediening vriendelijk. De prijs tenslotte veel ons heel erg mee. Wij komen hier nog wel eens terug!

Dirk de B. Dirk de B. 25 december 2011

De eerste dag van de kerstvakantie hebben wij gekozen voor De Koffiepot in Midsland. Een zeer gezellig restaurantje in een Anton-Piek-achtig straatje. De inrichting is erg gezellig, de tafels staan lekker ruim van elkaar, dus je hebt geen last van je buren. Als voorgerecht een heerlijke carpaccio, zoals een carpaccio moet zijn en als hoofdgerecht herterug met een verrukkelijke wildsaus. Mooie opgemaakte borden, lekker wijntje erbij. Als toetje de zelfgemaakte baklava, misschien niet echt Terschellings, maar wel super lekker. We hadden een echte topavond.

ffproeven ffproeven 8 juni 2011

Afgelopen meivakantie gegeten met mijn gezin. Het eten was redelijk alleen de prijzen zijn aan de hoge kant. De eigenaar spendeert meer aandacht aan zijn kennisen/vrienden dan aan zijn andere gasten. Daarnaast heeft het de uitstraling van een kwalitaria maar wel allemaal erg netjes. Voor hetzelfde geld zijn er op Terschelling genoeg alternatieven waar de prijs kwaliteit verhouding wel kloppen.

Zan! Zan! 18 augustus 2010

In het voorjaar van 2010 hier gegeten. Gelukkig hadden we drie gangen anders waren we met een rammelende maag naar huis gegaan. De prijs-kwaliteit is slecht aangezien je echt weinig krijgt. Wel een leuke kaart maar jammer dat je dan zo weinig krijgt. Ook erg jammer dat het er koud was en dat je naar buiten moest om te plassen. In de winter is dit dus voor ons geen aanrader. Misschien in de zomer zonder honger nog eens proberen...

Geef zelf je mening over De Koffiepot

Maandagvan 10:00 tot 23:00