| Keuken | Frans |
| Gemiddelde menuprijs | €27.50 |
| Minimum menuprijs | €27.50 |
| Huiswijn per fles | €15.00 |
| Huiswijn per glas | €3.75 |
| Openingstijden | Dagelijks vanaf 17.00, Lunch alleen voor groepen vanaf 12 personen op reservering Meld dit restaurant als niet meer open » |
Martin63 22 mei 2012 | |
Zaterdag heel lekker gegeten met een groot gezelschap alles netjes optijd op tafel, klasse voor een mooie prijs.
johannes2000 26 april 2012 | |
Met 5 personen prima gegeten gisteravond. Zeer ruime keuze op de originele menukaart, alles voor de schappelijke menuprijs van 29,50. De gerechten worden mooi geserveerd. Mijn rouleau van 3 soorten vis, uitgeserveerd als carpaccio, was zalig; de kalfsoester ook, heerlijk mals en in een zeer ruim bemeten portie. Ook de anderen waren heel tevreden. Klein minpuntje: het mandje gesneden stokbrood met potje boter is wel heel erg basic, hier mag wel wat mooier en gevarieerder brood op tafel komen. De bediening is zeker jong, maar erg aardig en efficiënt. De ambiance is sfeervol. Enige bezwaar: de grote witlederen stoelen zijn wel mooi, maar erg onhandig, omdat de armleuningen net niet onder het tafelblad kunnen schuiven; je moet tijdens het eten dus steeds vóór op de stoel zitten om boven je bord te komen; beetje vermoeiend. Liever overal de gewone stoelen of de tafel ietsje hoger. Verder was het restaurant dit keer redelijk vol, maar niet overmatig. Dat heb ik helaas wel eens ànders meegemaakt; soms lijkt men hier veel te veel mensen naar binnen te willen persen. Maar gisteren: perfecte avond!! |
DGRN 24 april 2012 | |
Met 2 personen gegeten op dinsdagavond. Gevarieerde kaart met hier en daar Limburgse tinten. Soepje van bloemkool met uitgebakken Livar spek als amuse. Zuurvlees met frieten en appelcompote als hoofdgerecht, absoluut fantastisch op smaak. De porties zijn ook voldoende voor de grote eter. 19.50 euro als vaste prijs voor de hoofdgerechten. Vriendelijke en jonge bediening, wel erg onervaren. Advies: beter opleiden, avondje uitleg over serveertechniek en tafeletiquette kan al wonderen doen. Mooie omgeving in het gezellige Vreeswijk. Geschikt voor grotere groepen. |
Jeffrey 3 maart 2012 | |
Prima gegeten. De amuse van paprika was heerlijk. Het voorgerecht met de pastrami was een verrassingen en het hoofdgerecht met de ossenhaas het hoogtepunt. Veel kuze, vers en toch betaalbaar. Een pareltje in vreswijk. |
Button 23 januari 2012 | |
helaas viel het eten en de service ons tegen. wij hebben hier gedineerd met 2 kinderen en 4 volwassenen. Voorgerecht garnalenproeverij was niet bijzonder, ook de kip was niet lekker, nog koud en soort ragoutkorst was oud en taai. Tevens was hoofdgerecht kabeljauw niet vers, geen smaak. Hoewel er geen keuze in kindermenu was, was deze prima. Bediening probeert het goed te doen maar heeft weinig horecakennis en -ervaring, het loopt dan ook een beetje klungelig. speelruimte voor kids prima, gelukkig ook maar want door trage bediening hebben de kids zich 3 uur lang moeten vermaken. Helaas was er bij het verlaten van het restaurant niemand bij deur en hebben we zelf de jassen bij elkaar gegraaid. wij gaan hier niet meer terug. |
Geef zelf je mening over Bourgondisch Vreeswijk