| Keuken | Chinees |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
sabien1 18 mei 2012 | |
Hier kom je voor de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en het eenvoudige en werkelijk verrukkelijke eten. Hier kom je beter niet als je op zoek bent naar sfeer en charme.
kim11 5 april 2012 | |
SPOT ON zou ik zeggen, wij kregen iig waar we op hoopten na een prettig gesprekje Mevrouw was vriendelijk en reageerde enthousiast op onze vragen m.b.t onze keuze v.w.b de mee te nemen gerechten..
stev7596 10 maart 2012 | |
geweldig! echt origineel chinees eten, heel licht en erg smaakvol. Heb jarenlang in Indonesie gewoond dus ken de chinese keuken.gaan er heel vaak naar toe want is ook nog eens heel goedkoop, rijden er 35 kilometer voor om. twee nadelen: erg klein en niet pinnen. reserveren aan te raden. wat zeiden ze vroeger: bij een goede chinees eten de chinezen zelf, bij Wing Kee zitten altijd chinezen en terecht! |
NLtestpanel 3 februari 2012 | |
Heerlijke chinees restaurant maar wel sober ingericht. Het eten was prima niks op aan te merken, moesten soms wel lang wachten.
jahshaka 9 augustus 2011 | |
Als antwoordt op de laatste recensie:
Geef zelf je mening over Wing Kee