jolandobi 29 maart 2012 | |
Recentelijk hier weer gegeten en ik vroeg me gelijk af waarom ik hier zo lang niet was geweest. Eten was heerlijk, leuke uitgebreide kaart, lekkere wijntjes en goede sfeer. Volgende keer dus niet weer zo lang wachten! |
Phine 7 augustus 2011 | |
Het is een feestje om bij La Stella Marina te eten, het eten is er verrukkelijk, ze hebben altijd een aantal specialiteiten buiten de kaart, een goede wijnkaart en een zeer goede bediening. Ik eet er regelmatig met m'n kinderen en familie en kan het iedereen die van ECHT Italiaans eten houdt van harte aanbevelen! |
Levendig 28 december 2010 | |
Hier nu meerdere malen gegeten.
Larry 25 augustus 2009 | |
Vele malen gegeten, steeds met plezier! Leuk terras aan de haven met avondzon. Redelijk geprijsd. |
Proever34845 17 mei 2008 | |
Wat een verrassing! Wij zijn hier op een zoektocht naar een terras aan het water in de week van het mooie weer terechtgekomen. We waren verrast over de kwaliteit van het eten. Dit restaurant heeft ook prima wijnen. Vraag gerust naar wat er buiten de kaart mogelijk is. Sardines waren uitstekend, de pasta smaakvol en de pistachetaart heerlijk. Uitstekende merken grappa, een heerlijk terras met uitzicht op de zeilbootjes en een buitengewoon vriendelijke en kundige Italiaanse bediening. Je laat je in de haven al snel tot Raar of Waterproef verleiden, maar deze Italiaan is het bezoeken waard! |
foodding 12 mei 2008 | |
oh ja en doe wat aan die huiswijn. zowel rood als rose kan beter. (eigenlijk niet te zuipen maar omdat de pizza's zo lekker zijn drink je 't toch) |
foodding 8 mei 2008 | |
Perfecte lokatie aan de haven met terras.
Proever74224 23 april 2008 | |
Heel gezellig, typisch Italiaanse sfeer. Lekker eten, no nonsense food; voor een heel fijne prijs! En straks ook nog buiten zitten.... kan niet wachten! |
Proever19187 5 september 2006 | |
In dit leuke taliaanse restaurantje kan je heerlijke pasta\'s eten voor goeie prijzen. De mensen die er werken zijn echt italiaans die de sfeer goed doen overkomen. Zeker een aanrader als je van pizza\'s en pasta\'s houdt!! |
Proefkonijntjes 15 augustus 2006 | |
Mooi restaurant, heerlijk eten en een echt gezellig Italiaans sfeertje... Wat wil je nog meer? Een aanrader!!! |
Geef zelf je mening over La Stella Marina